Welke kleur vloerkleed bij een grijze bank?

Welke kleur vloerkleed bij een grijze bank? Met deze tips maak je gegarandeerd de mooiste combinaties! Het voordeel van een grijze bank is dat je er alle kanten mee op kunt. Ga voor een neutrale kleur of speel met felle kleuren. Style erop los!

Antraciet vloerkleed bij grijze bank Zwart wit vloerkleed bij grijze bank

De kleur grijs is zeer neutraal en zorgt voor neutraliteit in de woonkamer. Een grijze bank biedt jou daarmee alle gelegenheid om met kleuren te gaan spelen. Houd je van rust? Ga dan voor een stijlvol ton-sur-ton interieur met een grijs vloerkleed. Mag het interieur van jou wel wat meer uitgesproken zijn? Breng dan wat meer kleur in de tent met een felle kleur of een multicolor vloerkleed!

Neutrale kleur vloerkleed bij grijze bank

Vind je het lastig om kleurkeuzes te maken of houd je gewoon van een neutraal kleurenpalet in huis? Ga dan voor een vloerkleed in dezelfde kleur als de bank. Met een grijs vloerkleed bij een grijze bank zit je áltijd goed. Saai? Niet als je speelt met contrasten! Kies bij een lichtgrijze bank bijvoorbeeld voor een antraciet vloerkleed en vice versa. Over contrasten gesproken, een zwart/wit vloerkleed laat zich ook bijzonder goed combineren bij een grijze bank. Het contrast zal zorgen voor een speelse twist, zonder te veel te overheersen.

Kleurrijk vloerkleed bij grijze bank Kleurrijk vloerkleed bij grijze bank

Kleurrijk vloerkleed grijze bank: yes please!  

Wil je van je vloerkleed de eyecatcher maken? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos! Ga los met kleur, prints of motieven. Neem bijvoorbeeld een vintage design. Vintage vloerkleden hebben de kracht om iedere ruimte een karakteristieke uitstraling te geven. Ga voor dieprode tinten zoals een echt authentiek Perzisch tapijt. Of ga voor een hedendaagse variant met zachte pastelkleuren of frisse groentinten. De verwassen look geeft je de mogelijkheid om op subtiele wijze een vleugje kleur toe te voegen aan het interieur. Stem je accessoires af op jouw vloerkleed om het nog persoonlijker te maken!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!