Lampen

Bij Volero vind je een groot assortiment aan lampen voor in huis, zo vind je bij ons hanglampen, staande lampen en buitenverlichting. Voor elke interieurstijl een lamp. Naast het licht is de look ook belangrijk. Daarom bieden we lampen in verschillende on

1 - 1 van 1 producten

Hanglampen

Hanglampen zijn perfect voor boven een tafel of als sfeermaker van een specifieke ruimte. Naast hanglampen kun je ook kiezen voor plafondlampen. De trend van dit moment zijn hanglampen die een industriële look aan je woonkamer geven. Grote oppervlakte belicht je gemakkelijk met een open hanglamp, waar je boven de eetkamer misschien meer gefocust licht wenst. Doe eens gek en ga voor meerdere lampen naast elkaar!

Staande lampen

Staande lampen moeten natuurlijk ook niet vergeten worden. Staande lampen worden ook wel vloerlampen genoemd. Staande lampen hebben meerdere functies. Zo zijn er booglampen, driepoot staande lampen, retro staande lampen en industriële vloerlampen. Ze zijn ideaal voor het belichten van donkere hoekjes in huis en ideaal om een boek onder te lezen.

Tafellamp

Ze vallen misschien niet direct op, maar kunnen veel sfeer brengen. Klein maar fijn is wat wij vaak zeggen! Een tafellamp staan leuk in een kast op op een bijzettafeltje. Ook ideaal op je nachtkastje om een boek bij te lezen. Stijl er rustig op los met een tafellamp.

Buitenverlichting

Niet alleen binnenshuis mag de boel verlicht worden, ook buiten! Buitenverlichting is echt multifunctioneel! het verlicht de leuke plekjes in huis, maar brengt ook bergen gezelligheid. Ga voor LED Solar tuinverlichting Casablanca en geniet van sfeer waar Solar Flat Light ook zorgt voor veiligheid en je toch net iets makkelijker het sleutelslot van je deur laat vinden.Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!