Top 10 Moderne vloerkleden

Op zoek naar een modern vloerkleed? Strakke lijnen, symmetrie en abstracte kunst laten jouw hart sneller kloppen. Een eclectisch interieur spreekt je aan en je deinst niet terug voor een beetje kleur. Laat je meenemen in de wereld van moderne vloerkleden!

1 - 10 van 10 producten

Strakke lijnen, symmetrie en abstracte kunst laten jouw hart sneller kloppen. Een eclectisch interieur spreekt je aan en je deinst niet terug voor een beetje kleur. In dat geval is het goed dat je bent beland bij deze Top 10 Moderne vloerkleden! De meest gewilde moderne vloerkleden hebben we namelijk alvast voor je op een rij gezet. Maak snel en gemakkelijk jouw keuze na het lezen van deze speciale top 10 editie!

Kenmerken van een vloerkleed modern

De moderne woonstijl wordt gekenmerkt door strakke en rechte meubels, lijnen en materialen. Vaak voeren de kleuren wit, grijs en zwart de boventoon. Deze woonstijl onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en bijzondere eyecatchers. Speelse kleuren en designs zie je vaak terug in pronkstukken en accessoires in het interieur. Een modern vloerkleed is dan ook een breed begrip. In deze Top 10 Moderne vloerkleden vind je neutrale kleuren en organische vormen, maar ook felle kleuren en abstracte designs.  

Moderne vloerkleden catchy óf subtiel

Een modern vloerkleed hoeft niet alleen in een modern interieur te liggen. Integendeel, door de veelzijdigheid van moderne vloerkleden, kunnen deze bijvoorbeeld een dynamische look geven aan een industrieel, landelijk of minimalistisch interieur. Deze Top 10 Moderne vloerkleden is een samenstelling van ‘the best of both worlds’. Ga je bijvoorbeeld voor het subtiele arches of golven patroon of kies je voor een uitgesproken grafisch vloerkleed?

Wat de vloerkleden in deze categorie met elkaar gemeen hebben, is dat ze echt iets toevoegen aan de ruimte. Het zij met een 3D effect door het hoogteverschil of door de unieke kleurstelling. Eén ding is zeker, met een vloerkleed modern haal je een eyecatcher in huis die het interieur naar een hoger niveau zal tillen!

Rust en balans met een modern vloerkleed

Naast warmte en sfeer brengt een vloerkleed modern ook rust en balans met zich mee. Een vloerkleed heeft namelijk de mooie eigenschap dat deze losse elementen met elkaar kan verbinden. Als het ware valt alles op zijn plek met een vloerkleed modern en creëer je meer rust en eenheid. Heb je een modern interieur en kan je tegelijkertijd geen afstand doen van die nostalgische, klassieke look? Waarom dan niet combineren! Een vintage vloerkleed op een betonnen vloer zal voor een extra karakteristieke sfeer zorgen. Of wat dacht je van een retro vloerkleed op een donkere tegelvloer? Het contrast doet de kleuren nog meer leven! Houd jouw interieur spannend door verschillende stijlen met elkaar te combineren.  

Relevante categorieën

Veelgestelde vragen over moderne vloerkleden

  • Een modern vloerkleed is niet in één woord te omschrijven. Vaak worden moderne vloerkleden gekenmerkt door hun eigentijdse ontwerpen die bestaan uit strakke lijnen, abstracte patronen of geometrische vormen. Ze kunnen een breed scala aan kleuren bevatten, variërend van neutrale tinten tot levendige en gedurfde kleurenschema’s. 
  • Er zijn verschillende soorten moderne vloerkleden. De meest populaire soorten zijn moderne vloerkleden met grafische, abstracte, asymmetrische en geometrische dessins.
  • Moderne vloerkleden kunnen op verschillende manieren worden geïntegreerd in het interieur. Een populaire optie is om moderne vloerkleden als accentstuk te gebruiken vanwege hun vaak opvallende ontwerpen. Combineer een modern vloerkleed met moderne meubels en accessoires om een samenhangende en eigentijdse look te creëren.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!