Vloerkleden Sale- 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale  - 25% korting op heel veel vloerkleden

Werken bij Volero

Volero is een jong en snelgroeiend e-commerce bedrijf gevestigd in Gouda. Opgericht in 2017 is Volero in twee jaar tijd uitgegroeid tot dé vloerkleden Webshop van Nederland. Daarnaast heeft Volero een verrassend assortiment op het gebied van wonen&lifestyle om van elk huis een thuis te maken. Werkzaamheden genoeg, net als uitdaging genoeg 

Vacatures

Medior Marketeer (SEA)
Volero is een start-up waarbij Online Marketing een grote rol speelt. Ben je gepassioneerd door digitale en sociale strategieën en tactieken. Solliciteer dan direct! 
Bekijk vacature

Stageplaatsen

Online Content Stagiaire
Wij zijn op zoek naar een creatieve content creator met een passie voor social media. Heb je affiniteit met interieur en ben je een ster in beeldbewerking? Reageer direct!
Bekijk vacature

 

Stage Marketing
Geloof je in de kracht van beeld en wil je ongestoord kunnen instagrammen en facebooken tijdens werktijd? Dat kan als stagiaire bij Volero! 
Bekijk vacature

 

Stage Business Management
Geloof je in de kracht van digitale verkoop? Wij zijn op zoek naar een stagiaire die nieuwsgierig is naar de Duitse markt. Durf jij het aan?
Bekijk vacature

Staat er geen passende vacature tussen? Stuur gerust een open sollicitatie naar [email protected] of bel 085-060 3050 Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »