Over ons


ONZE PASSIE VLOERKLEDEN! Het grootste assortiment vloerkleden vind je bij ons! Volero is dé online winkel voor het bestellen van je nieuwe vloerkleed.

Wij werken elke dag hard om het assortiment uit te breiden zodat iedereen in Nederland het vloerkleed van z'n dromen kan vinden.

Daarnaast vinden wij dat het uitkiezen en kopen van een vloerkleed leuk en makkelijk moet zijn en dat iedereen een gezellig huis verdient, zonder een fortuin uit te moeten geven.

Door middel van goede productfotografie en een klantgerichte service bieden we je hier een vloerkleden showroom ervaring.    

Hoe de liefde voor vloerkleden begon

Gestart in 2016 door Joost en Erwin, is Volero in een aantal jaar uitgegroeid tot internationale vloerkledenspecialist. Die naast Nederland ook actief is op de Belgische en Duitse markt. Goede productfotografie en video’s, uitgebreide informatie en goede klantenservice maken Volero elke dag een beetje beter.

‘We luisteren naar de wensen van onze klanten en houden de trends goed in de gaten’ zegt Joost, Eigenaar van Volero.  ‘Door direct contact met onze klanten via social media krijgen wij een duidelijk beeld van wensen’. 

‘En door groot in te kopen kunnen we de vloerkleden tegen een scherpe prijs aan bieden’ vult Erwin, mede-eigenaar Volero hem aan.


Magazijn Volero

Zo brengen wij gezelligheid in huis:

  • Breed assortiment, van Vintage tot Botanical tot hoogpollig je vindt bij ons voor altijd een passend vloerkleed.
  • Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis! Zo geniet je snel van je nieuwe vloerkleed
  • Scherpe prijzen, want gezelligheid hoeft niet duur te zijn. Genieten zonder een fortuin uit te moeten geven. Dat moet kunnen.
  • 14 dagen bedenktijd, het is soms een gokje daarom 14 dagen om te kijken of dit het vloerkleed van je dromen is. Geld terug garantie

Hoe?

Samen met ons team willen we de fysieke showroom die je gewend bent online halen. Je kan onze vloerkleden misschien niet aanraken, maar wel zien -en bij wijze van voelen- door onze fotografie en productvideo’s.

Daarnaast staat service hoog in het vaandel en staan wij elke dag voor je klaar voor passend advies.

Slepen met vloerkleden? Dat is bij Volero niet nodig. Voor 21.00 besteld is de volgende dag in huis.

Contact

Op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur. E-mails worden op werkdagen binnen 48 uur behandeld. Je kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens per telefoon, e-mail of via sociale media.

Telefoon  +31 (0)85-060 30 50 (lokaal tarief)
E-mail      klantenservice@volero.nl

Adres en bedrijfsgegevens

- Hoofdkantoor: 
Volero
Tielweg 6F
2803 PK Gouda

- Magazijn 
Volero
Twijnstraweg 15a 
2941 BW Lekkerkerk

KVK nr: 50825291
BTW nr: NL857133706B01

Volero is onderdeel van de Onlinewinkelier