19-08-2020 · 3. min leestijd

Nazomer trend: balkonkleden

In Nederland wordt het zomers warmer en dit merken wij ook! Zo gaan wij vaker met z'n allen naar buiten: buiten in de tuin zitten of relaxen op het terras en natuurlijk ontspannen op het balkon. De warme dagen houden aan tot het einde van de zomer en zelfs een periode na de zomer! Dit betekent dat wij buiten nog langer kunnen genieten van het warme weer. Deze nazomer trend komt terug op het balkon met balkonkleden!

Ontspannen op het balkon met balkonkleden

In Nederland zijn er miljoenen mensen met een balkon. Een balkon heeft vele voordelen. Een van de voordelen op het balkon is dat het iets koeler kan zijn dan in een tuin. Dit komt doordat de zon warmte uitstraalt richting de grond. Hierdoor is het op de grond warmer. Je kunt dit vergelijken met een berg, waar het onderaan de berg lekker warm kan zijn, maar boven op de berg kan het sneeuwen. Natuurlijk hoef je niet bang te zijn dat het gaat sneeuwen op je balkon bij 30 graden buiten. Je zult ervaren dat het juist veel lekkerder kan zijn boven op een balkon, waar je soms een briesje door je haren voelt en heerlijk kunt ontspannen. Om je balkon ontspannend te maken en op te fleuren, ben jij op zoek naar vloerkleed voor op het balkon. Populaire vloerkleden zijn balkonkleden.

Een balkonkleed heeft als grote voordeel dat het bijdraagt aan het opfleuren van ons balkon. Deze komen voor in verschillende formaten en kleuren, waardoor je eindeloos kunt combineren. Dit betekent dat jij balkonkleden kan kiezen op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Dat een balkonkleed populair is op een balkon wist jij waarschijnlijk al, maar wist jij dat je deze balkonkleden ook goed kunt gebruiken op een daktuin, in de gang als gang loper of in de keuken als keukenloper? Balkontapijten zijn veelzijdig! Een balkon is dan wel iets kleiner dan een tuin, maar vaak vele malen gezelliger! Daardoor is deze veel gemakkelijker te decoreren en creëer je in een handomdraai een knusse plek. In alle rust kunnen genieten doe je daarom met balkonkleden

Balkonkleed

Een gang loper is tijdloos en een prachtige binnenkomer!

Jouw gang is het visitekaartje voor gasten die jij ontvangt in huis. Met een gang loper verwelkom jij je gasten op een sfeervolle manier en heb je tegelijkertijd een zachte en warme ondergrond. Hoe vaak ben jij bij mensen binnen geweest en heb jij ervaren dat de vloer te koud is, waardoor jij toch liever je schoenen aan wilt houden? In jouw huis heb je wel een loper en ervaar je hoe prettig het is om op een zachte ondergrond thuis te komen en gelijk heb je! De zachte ondergrond geeft je direct een fijn gevoel bij thuiskomst.

Heb jij weleens een loper gezien? Nee niet?! Gang lopers zijn beeldig en vrolijk. Dit komt doordat de gang lopers voorkomen in vele kleuren, maten, soorten en designs, waardoor je gang lopers perfect kunt gebruiken als binnenkomer in je huis. Het fleurt niet alleen je gang op, het laat je gang stralen! Wist jij dat je balkonkleden ook binnenshuis kunt gebruiken als gang loper? Dit geeft je hal nog meer mogelijkheden om gang lopers te gebruiken.

Wist jij dat een populaire maat voor het balkontapijt, keukentapijt en gang tapijt 80x150cm is? Het 80x150cm vloerkleed is een klein formaat, maar voor veel mensen de ideale maat voor buiten, in de keuken of in de hal. Andere populaire maten zijn 80x250cm en 80x300cm.

Gangloper

Met een keukenloper heb je altijd warme voeten

Veel mensen ervaren tijdens het koken koude voeten of een te harde ondergrond om op te lopen. De oplossing hiervoor is een keukenloper! Wanneer je thuis veel kookt op je blote voeten, is dit niet prettig en kan je hele lichaam een koud gevoel ervaren. Dit is niet ideaal, want hierdoor ga je misschien wel te haastig koken. Zonde! Een keukenloper heeft als voordeel dat deze lekker zacht zijn, waardoor je er heerlijk op kunt lopen. Deze keukentapijten komen gelukkig voor in vele formaten en dessins, waardoor er zelfs voor de hele lange keukens mooie exemplaren zijn. 

Een andere eigenschap van een keukenloper is dat ze lekker kleurrijk kunnen zijn. Verder komen ze voor in vele stijlen. Dit betekent dat ze niet alleen een zachte ondergrond bieden in je keuken, maar ze fleuren ook je keuken op! Een ander voordeel is dat zij ook bescherming bieden aan je tegels. Hoe vaak laten mensen wel niet iets vallen tijdens het koken of afwassen. Een harde pot laten vallen op je tegels kan heel snel leiden tot barsten in je tegels. Hier is een keukenloper de ideale uitkomst voor!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!