20-06-2022 · 3. min leestijd

Klein maar fijn: balkonkleden voor ieder balkon!

Een balkon te klein om gezellig aan te kleden? Nonsens zeggen wij! Ook de kleinere plekjes in huis verdienen wat extra liefde en kun je gemakkelijk voorzien van meer sfeer met een vloerkleed of een buitenkleed! Dat staat niet alleen supergezellig, je rekent ook meteen af met die saaie balkonvloer. Onze specialisten nemen je mee in onze favoriete balkonkleden en vertellen je precies hoe je die kunt stylen als een pro. Zo kun je zélfs aan de kleinste balkonnetjes groots plezier beleven!

Balkonkleed maat kiezen

Hoe kies je nu de juiste maat voor jouw balkon? Dat hangt uiteraard samen met het type balkon en de grootte hiervan. Heb je te maken met een typisch stadsbalkon? Dan is een smalle balkonloper het meest geschikt. Heb je een ruimer balkon of zelfs de luxe van een dakterras? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Vaak hoef je je dan niet eens te beperken tot onze balkonkleden, maar heb je de keuze uit ons ruime assortiment buitenkleden! Dat gezegd hebbende, kunnen we door naar het leukste gedeelte, namelijk: het stylen!

Balkonkleed maat

Balkonkleden stylen

Buiten zitten is natuurlijk niet seizoensgebonden. Vanaf je balkon kijken naar ronddwarrelende bladeren heeft ook zeker zijn charme. Gelukkig is ons aanbod aan balkonkleden ruim en is er zeker een balkonkleed dat past bij jouw wensen en favoriete seizoen! Haal een stukje woonkamer naar buiten of kies juist voor een compleet andere look! Kies je voor een effen balkonkleed, een botanisch motiefje dat past bij de planten of een geometrische print die zorgt voor een moderne uitstraling?

Als je op zoek bent naar een manier om jouw balkon iets vlotter of speelser aan te kleden, dan is een rond buitenkleed dé oplossing voor jou! De ronde vorm zal alle rechte lijnen breken en voor een verassend ruimtelijk effect zorgen. Mag het van jou nog wel een tikkeltje meer? Mix & match een rond buitenkleed dan met een rechthoekige variant. Het contrast tussen vormen, kleuren en materialen zorgt vaak voor een extra dimensie.

Combineer jouw outdoor vloerkleed met tuinaccessoires voor een complete make-over. Heb je een balkonset, ligbed of stoel op jouw balkon staan? Mooi! Bekleed die met kussentjes en een bijpassend plaid. Ook sfeerverlichting doet veel met een buitenruimte. Hang een lichtsnoer op of creëer romantische vibes à la 1001 nacht met lampionnen. Die zien er overdag trouwens net zo sfeervol uit als ’s avonds!

Balkonkleden

Multifunctioneel balkonkleed

Zit je in de wintermaanden niet graag buiten? Geen probleem! Rol jouw balkonkleed op en bewaar hem voor het volgende buitenseizoen. Of geef jouw balkonkleed in de tussentijd binnenshuis een mooi plekje. In de hal, keuken of naast het bed. Doordat een balkonkleed gemaakt is van polypropyleen, is deze laag in onderhoud en uitermate geschikt voor plekken in huis waar veel wordt gelopen. Even stofzuigen of uitkloppen en jouw balkonkleed is binnen no time weer schoon!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!