25-01-2017 · 4 min. leestijd

Haal de trends van 2017 in huis met Woonaccessoires

Eind vorig jaar beschreven wij de woontrends van 2017. Je hele huis telkens weer aanpassen is natuurlijk niet te doen, maar met nieuwe accessoires kan je toch zorgen voor een nieuw, fris interieur a la 2017! Met welke accessoires je de woontrends in huis haalt, kan je hieronder vinden.

Trend 1: Groene woonartikelen

Planten en cactussen passen bij de groene woontrend en botanisch wonen. Je kan gaan voor verschillende soorten woonartikelen en deze in groepjes bij elkaar zetten in plaats van verspreid door het huis. Hiermee creëer je snel een groene look. Een andere optie is een muur verven in een groene tint of, iets minder drastisch, gaan voor groene accessoires. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan lampen, vazen en potten. In 2017 zien we naast donkergroen ook olijfgroen veel terug komen. Dezelfde trend komt terug bij een groen vloerkleed. Het is ook mogelijk groen te verwerken in je stoelen. Denk aan fauteuils en eetkamerstoelen in een groene tint, schitterend!

groene-poef vloerkleed-accessoire

Trend 2: Industrieel design

Om een stoere look te creëren die past bij industrieel wonen kan je gaan voor accessoires van zink en metaal. Ga bijvoorbeeld voor een strakke vaas, een bijzettafel of opbergkist. Heb je wat meer budget? Dan kan je kiezen voor opberglockers, grote hanglampen of studiolampen. Wil je je huidige accessoires een industriële look geven? Er bestaat verf met een speciale vloeistof en ijzeren deeltjes waarmee je lampen of andere accessoires een ‘’roest look’’ kan geven. Hoe handig is dat! Let bij deze trend erop dat je kamer niet te donker wordt. Ga daarom voor witte of lichte meubels. Donkere meubels in jouw interieur maken het iets moderner, maar ook prachtig om in je interieur te hebben.

industrieel-vloerkleed

Trend 3: Natuurlijke materialen

Natuurlijke kleuren en elementen zien we veel de laatste tijd. Zowel goed te combineren met de groene trend als de industriële trend. Het zorgt voor een robuust en tegelijkertijd warm interieur. Denk bijvoorbeeld aan hout, riet en kurk. Je kan deze onder andere terug vinden in bijzettafels, poefen en hockers. Verder is Rozenkelim dit jaar tevens een trend. De natuur breng je in huis door planten toe te voegen in jouw interieur en deze te combineren met meubels, die hier goed op aansluiten. Ook dierlijke materialen passen bij deze trends zoals vellen van schapen of rendieren en geweien of schedels van dieren. Dierenhuiden passen naast deze trend in ieder interieur.

natuurlijk-vloerkleed woonaccessoire

Woonaccessoires in je huis zijn vaak de ideale oplossing om jouw huis op te fleuren. Dit kan gedaan worden op basis van de genoemde trends. De trends die het beste aansluiten bij jouw wooninterieur is natuurlijk afhankelijk van wat jij wilt in je huis en natuurlijk aan de omgeving. Het kan namelijk goed zijn dat jij veel huisdieren in huis hebt of juist een moderne type bent, wat houdt van een moderne uitstraling in jouw interieur. De trend van 2017 laat zien dat stijlen goed te combineren zijn met verschillende wensen.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!