Vloerkleed werkkamer

Thuiswerken is met een vloerkleed werkkamer voortaan nóg comfortabeler! Een werkkamer vloerkleed voorziet jouw thuiskantoor niet alleen van meer sfeer en comfort, maar werkt ook nog eens geluiddempend. Dus, shop nu snel een van onze werkkamer vloerkleden!

1 - 24 van 1004 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 42

Heb jij de luxe van een home office? Wat is het fijn om af en toe thuis te werken! Niemand die je stoort, een rondje wandelen in de pauze en tussendoor wat huishoudelijke taken afvinken. Gezien je relatief veel tijd doorbrengt in een werkkamer, is de inrichting ervan minstens zo belangrijk als de woon- en slaapkamer. Een gezellige en comfortabele inrichting is dan ook zeker geen overbodige luxe. Het helpt jou om productief en geïnspireerd te blijven. Denk hierbij aan een goed bureau, mooie wanddecoratie, een comfortabele bureaustoel én een fijn werkkamer vloerkleed.

Blijf geïnspireerd met een werkkamer vloerkleed 

Het voordeel van het hebben van thuiswerk kantoor is dat je zelf de stijl en inrichting kan bepalen in plaats van je werkgever. Dat is eens een keer wat anders dan saaie, grijze vloerkleedtegels! Kies inspirerende kleuren, werk met contrasten of pas het ton-sur-ton concept toe. Houd je van vintage, Japandi of industrieel? Wij hebben keuze genoeg voor een kantoor vloerkleed! Alles wat je nodig hebt om productief aan de slag te kunnen in jouw eigen home office.

De keuze voor de kleur en het patroon van je kleed werkkamer speelt ook een grote rol. Kies voor een kleur die past bij de inrichting van je werkkamer, maar ook rustgevend en stimulerend werkt. Blauwe of groene kleuren helpen bij het verminderen van stress, terwijl rood en oranje juist bijdragen aan creativiteit en energie. Het patroon van je vloerkleed werkkamer is uiteraard ook sfeerbepalend voor de uitstraling. Kies jij liever voor een geometrisch patroon of juist een effen vloerkleed? Bij Volero vind je altijd een kleed werkkamer dat past bij jouw stijl.

Een vloerkleed werkkamer werkt geluiddempend

Naast dat een werkkamer vloerkleed veel sfeer met zich meebrengt, zorgt het ook meteen voor demping van het geluid. In een galmende ruimte praten of bellen is niet fijn. Als je een baan hebt die veel telefoontjes of online vergaderingen vereist, kunnen je huisgenoten daar bovendien ook last van ervaren. Met een kleed werkkamer beperk je geluidsoverlast en verbeter je de akoestiek. Dus ijsbeer al bellend of rol gerust door jouw werkkamer heen, zonder dat iemand daar last van heeft. En over het rollen met je bureaustoel gesproken, je wilt natuurlijk wel dat dit soepel gaat. Bij het uitkiezen van een vloerkleed werkkamer is het daarom belangrijk om te gaan voor een plat vloerkleed, oftewel een laagpolig vloerkleed. Kies je voor een hoogpolig vloerkleed, dan bestaat de kans dat de polen vast komen te zitten tussen de wieltjes. 

Kleed werkkamer: stijlvol én praktisch

Naast dat een vloerkleed werkkamer een praktische functie heeft, is het ook mooie aankleding van de ruimte. Een huiselijke sfeer creëren mag best in jouw eigen thuiskantoor en een clean desk is niet nodig. Naast een werkkamer vloerkleed zijn planten en andere decoratieve items juist heel welkom! De wand hoeft ook niet ongeschonden te blijven. Denk bijvoorbeeld aan kunst of een inspiratiewand die jouw creativiteit een boost geven! Met deze tips weten wij zeker dat je de deuren van jouw thuiskantoor voortaan wél open mag laten.

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!