Vintage vloerkleed beige

Houd je van neutrale kleuren? Dan is een vintage vloerkleed beige echt iets voor jou! Naast dat een vintage vloerkleed beige fris oogt, is het echt een plaatje om in huis te halen!

1 - 24 van 44 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Warm, neutraal en koesterend. Met een beige vintage vloerkleed zorg jij voor een écht huiselijk gevoel. De kleur beige stamt af van bruin en is daarmee een neutrale tint die het zeer goed doet in veel interieurs. Beige is écht iets voor jou als je je huis fris, open en ruimtelijk wilt houden.

Creëer ruimte met jouw beige vintage vloerkleed

Met een beige vintage vloerkleed heb je een kleur in huis die op een genuanceerde manier warmte en gastvrijheid creëert, zonder overheersend te zijn. Een vintage vloerkleed beige kan de ruimte groter doen lijken, doordat deze subtiel blend met de rest van het interieur. Wist jij dat je met een rond vintage vloerkleed jouw woning ook groter kan laten lijken? Zeker wanneer een kamer recht en hoekig is, is het toevoegen van een rond vloerkleed een manier om de harde lijnen te breken.

Een vintage vloerkleed beige is niet saai!

Men heeft al snel de neiging om te denken dat een vintage vloerkleed saai is. Echter, niets is minder waar! Beige is een kleur die zich goed laat stylen met.. ja, bijna alles! Dat geeft jou de ruimte om eindeloos te combineren en misschien toch te gaan voor die gewaagde kleur of print in de rest van het interieur. Wil je nog steeds in de neutrale hoek blijven, maar wel een kleed dat iets meer opvalt? Dan hebben wij verschillende bruine vintage vloerkleden voor jou! Met een bruin vloerkleed blijf je in de aardetinten, maar creëer je wel meer warmte en gezelligheid. De kleur bruin komt in vele tinten en kan zeer goed gematcht worden met houten meubels en accessoires.

Durf je toch ‘out of your comfortzone’ te treden? Wij zeggen, go for it en probeer een vintage vloerkleed in groen. Haal de kleur van de natuur in huis met deze levendige kleur, welke balans en frisheid in met zich meebrengt.  

Nieuw, maar toch een vintage uitstraling

Om jouw vloerkleed nog meer de eyecatcher van jouw woning te laten zijn, heeft Volero een breed assortiment aan vintage vloerkleden. Originele vintage vloerkleden zijn hergebruikte vloerkleden die nieuw leven zijn ingeblazen. De vintage vloerkleden van Volero zijn gloedje nieuw én hebben die karakteristieke geleefde look. Een vintage vloerkleed zorgt voor nostalgie; mooie herinneringen aan vroeger waarbij je je waant in het huis van opa en oma. Helaas kunnen we je niet met een tijdmachine terugbrengen om die warme gevoelens opnieuw te beleven. Wat we wél kunnen met een vintage vloerkleed, is jou met een glimlach op je gezicht laten terugdenken aan toen.  

 

Veelgestelde vragen over vintage vloerkleden

  • Vintage vloerkleden komen voor in vele soorten. Een populaire soort is een vintage vloerkleed met een medaillon. Andere populaire vintage soorten zijn patchwork en rozenkelim vloerkleden.
  • Een vintage vloerkleed is een plat vloerkleed. Hierdoor zijn vintage vloerkleden gemakkelijk schoon te maken. Een vlek verwijder je door met een vochtige doek te deppen, niet wrijven. Gebruik indien nodig een vloerkleedreiniger. 
  • Een vintage vloerkleed komt zowel in een klassiek als in een modern interieur goed tot zijn recht. Door het combineren van verschillende stijlen ontstaat er een unieke woonstijl. Een vintage vloerkleed is perfect om meer kleur toe te voegen in het interieur. De verwassen look zorgt op een subtiele wijze voor meer kleur. 
  •  Een vintage vloerkleed is een vloerkleed met een unieke uitstraling. Vaak geïnspireerd op oude Perzische designs brengen deze vloerkleden veel karakter, nostalgie en warmte met zich mee. Hoewel vintage vloerkleden al geruime tijd meegaan, zijn ze nog altijd razend populair. Tegenwoordig worden vintage vloerkleden machinaal geweven met een verwassen look, om zo toch een vintage uitstraling te creëren
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!