Top 10 Berber vloerkleden

Met een berber vloerkleed geef jij je huis karakter! Een berber vloerkleed is kleurrijk, wollig en vol en brengt een Arabische sferen met zich mee. Bekijk nu de meest populaire berber vloerkleden van dit moment!

1 - 10 van 10 producten

Als we aan een vloerkleed denken, denken we heel snel aan termen als zacht, vol, warm en sfeervol. Een berber vloerkleed bevat precies deze ingrediënten! Een berber vloerkleed geeft je interieur veel karakter en warmte. Waarom jij een berber vloerkleed in huis goed kan gebruiken, leggen we je al te graag uit in deze Top 10 Berber vloerkleden!

Populaire berber vloerkleden

Een berber vloerkleed staat bekend om de authentieke look and feel. De naam laat al lichtelijk doorsluimeren waar deze vloerkleden hun oorsprong vinden. Berber vloerkleden komen van oorsprong uit Arabië, voornamelijk uit landen als Marokko, Tunesië, Libië en Algerije. De traditionele en eeuwenoude knooptechniek voor een geknoopt vloerkleed wordt nog steeds van moeder op dochter overgedragen. Met het gebruik van het hoogwaardige materiaal wol en de manier van productie, maken de kleurrijke berber vloerkleden bijzonder populair.

Top 10 Berber vloerkleden

Marokkaanse kleden werden voorheen enkel met de hand geknoopt. De productie van een berber vloerkleed was behoorlijk tijdsintensief. Wij kunnen als geen ander begrijpen dat jij niet jaren wilt wachten op jouw nieuwe vloerkleed. Gelukkig blijft de wereld zich ontwikkelen en zo dus ook de vloerkleden-industrie. Nieuwe technieken en materialen maken het mogelijk om een berber vloerkleed te produceren zonder dat dit jaren in beslag neemt. Zo kan jij jouw nieuwe synthetische vloerkleed met berber feeling met enkele dagen of weken in huis verwachten. Hierdoor wordt het aanbod aan berber vloerkleden steeds groter en zit er ook zeker een vloerkleed naar wens voor jou tussen. Is het aanbod te groot en wil je graag meegaan in de huidige trends? Dan is deze ‘Top 10 Berber vloerkleden’ voor jou bestemd!

Best verkochte berber vloerkleden

We hebben eerder benoemd dat de nieuwste technieken het mogelijk maken om berber vloerkleden betreft de productie eerder af te ronden. Gelukkig heeft dit nog een bijkomend voordeel, namelijk een leukere verkoopprijs! Daarnaast is er gelukkig nog steeds de mogelijkheid om de vloerkleden te voorzien van volheid en leuke, kleurrijke prints. Een van de best verkochte berber vloerkleden is een vloerkleed uit de collectie Blend vloerkleden van het merk FRAAI. Een collectie die zich laat kenmerken door zijn volheid en zachtheid en mooie prints. Een ware toevoeging aan ieder interieur!

Veelgestelde vragen over 

  • Een Berber vloerkleed is een type vloerkleed dat afkomstig is uit Noord-Afrika en vaak met de hand wordt geweven door de Berberse bevolking. Berber vloerkleden worden veelal gemaakt van wol en staan bekend om hun traditionele ontwerpen, die vaak bestaan uit patronen en symbolen die de Berberse cultuur weerspiegelen. 
  • Een Berber tapijt schoonmaken doe je door te beginnen met regelmatig stofzuigen, om vuil en stof te verwijderen. Behandel vlekken onmiddellijk met een mild schoonmaakmiddel en een schone doek, werkend vanaf de buitenrand naar binnen om uitbreiding te voorkomen. Vermijd overmatig watergebruik om vervorming te voorkomen en laat het tapijt volledig drogen.
  • Door het vakmanschap en de gedetailleerde knooptechniek van de Berbers zijn originele Berber vloerkleden soms wat prijziger. Tegenwoordig kunnen de vloerkleden met budgetvriendelijke materialen en machinaal gemaakt worden, wat zich door vertaald in de prijzen. 
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!