Top 10 ronde vloerkleden

De meest populaire ronde vloerkleden bij elkaar verzameld! Met zo'n groot aanbod in vloerkleden kan het lastig zijn om het perfecte ronde vloerkleed te kiezen. Daarom zie je hier de 10 best verkochte ronde vloerkleden van dit moment!

1 - 10 van 10 producten

De ronde vloerkleden van Volero zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en in diverse maten. Best lastig kiezen! Daarom is het zo fijn dat wij voor u een top 10 samengesteld hebben van de best verkochte ronde vloerkleden van dit moment.

Een rond vloerkleed in huis

een rond vloerkleed brengt direct een knusse en warme sfeer in uw woning, dit vloerkleed is uitermate geschikt om harde rechte lijnen te doorbreken en daarnaast kunt u met een rond vloerkleed eenvoudig verschillende meubels met elkaar combineren. Ronde vloerkleden passen perfect onder een ronde eetkamertafel of bij een ronde poef. Speel met vormen en rond de inrichting van je huis af met een rond fraai vloerkleed. Uiteraard zijn er van ieder vloerkleed diverse maten beschikbaar.

Ronde vloerkleden combineren

Ga eerst voor uzelf na welke kleurentonen overheersen in uw interieur. Vervolgens kunt u eenvoudig zien welk vloerkleed daar mooi bij zou passen of wellicht juist een mooi contrast gaat vormen. Kiest u bijvoorbeeld voor balans met een vloerkleed in dezelfde tonen zoals de kleur taupe die perfect past bij natuurtinten. Een rond vloerkleed is ook heel goed met andere ronde of rechthoekige vloerkleden te combineren, belangrijk is wel dat u ze een stukje overlapt mochten ze naast elkaar komen te liggen. Zo creëert u een mooi geheel.

Welk ronde vloerkleed 

We begrijpen dat het lastig kiezen is met zoveel vloerkleden. Daarom hebben wij deze top 10 samengesteld, zodat jij alleen nog maar jouw favoriet hoeft te selecteren! Niet alleen mooi voor in de woon- of slaapkamer, maar ook de werkkamer die nu erg belangrijk geworden is met het vele thuiswerken. Mocht een rond vloerkleed toch niet helemaal zijn waar u naar op zoek bent, kijkt u dan ook eens naar de volgende top 10 lijstjes; top 10 wollen vloerkleden of onze top 10 vintage vloerkleden

Veelgestelde vragen over ronde vloerkleden

  • Plaats je een rond vloerkleed bij een enkele fauteuil? Dan heb je genoeg aan een kleine maat, zoals ⌀100cm of ⌀120cm. Komt het vloerkleed bij een bank te liggen? Meet de bank op en tel daar 30-40cm bij op. Kies in het geval van een hoekbank voor een lekker groot vloerkleed dat tot aan de hoeken van de bank reikt. 
  • Is jouw huis nogal rechttoe,rechtaan? Ronde vloerkleden zijn dé manier om rechte lijnen te doorbreken. Je creëert eenvoudig een speelser interieur dat helemaal volgens de laatste trends is. Eilandjes in huis behoren tot de verleden tijd, omdat een rond vloerkleed zorgt voor verbinding en eenheid.
  • Een rond vloerkleed staat met stip op nummer één wanneer het gaat om vloerkleden onder ronde eettafels. Hiermee wordt namelijk de ronde vorm van de tafel versterkt en ontstaat er een geheel. Bovendien geeft een vloerkleed onder een eettafel de ruimte direct meer kleur en sfeer.
  • In een slaapkamer komen vaak veel rechte vormen voor zoals een bed en een garderobekast. Een rond vloerkleed biedt de perfecte oplossing om deze lijnen te doorbreken en te zorgen voor een spannender geheel. Extra fijn zijn natuurlijk de warme voeten in de ochtend!
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!