Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
Black Friday Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden

Het grote vierkante vloerkleed in de maat 300x300 cm is ideaal te combineren met een mooie hoekbank, maar heeft ook de eigenschap om losse meubels samen te brengen tot 1 geheel. Kiest u voor knusse hoekjes in een grote ruime woning, of juist een ruimtelijk gevoel geven aan een rechthoekige ruimte? Door het grote aanbod materialen en kleuren is er voor elk interieur een geschikt vierkant vloerkleed!

Vloerkleed vierkant 300x300 cm

Een vierkant vloerkleed heeft gelijke verhoudingen aan alle kanten, hierdoor is hij makkelijk te combineren met alle meubels in zowel een vierkante als een rechthoekige ruimte.  Door zijn grootte van 300x300 cm geeft hij een warm en knus gevoel aan grote ruimten en toch een ruimtelijk gevoel. Daarnaast komt een print op een vierkant 300x300 cm vloerkleed extra tot zijn recht, een echte aanvulling op het interieur!

Vierkante vloerkleden zijn multifunctioneel

Met een vierkant vloerkleed kunt u alle kanten op, het past in elke ruimte. Wanneer u kiest voor een mooie kleur of sprekende print dan creëert u met het vierkante vloerkleed een eyecatcher voor de ruimte, met een subtiele kleur brengt u rust in een ruimte met verschillende kleuren en materialen. Een populaire kleur van een vierkant vloerkleed is de kleur zwart. Een zwart vloerkleed komt professioneel over en staat strak in een interieur. Met een vierkant vloerkleed in deze maat kunt in een grote ruimte sfeer aanbrengen, maar het is ook zeer geschikt om een mooie speelhoek voor de kinderen te creëren. In de eetkamer laat een effen vierkant vloerkleed de eettafel direct in het oog springen. 

Grootste maat vierkante vloerkleden

Het vierkante vloerkleed van 300x300cm is de grootste van de vierkante vloerkleden. Het is daarmee zeer geschikt als eyecatcher in huis. Is het formaat 300x300cm toch te groot? De vierkante vloerkleden zijn al verkrijgbaar vanaf 100x100cm vierkant en 150x150cm vierkant. Een maatje kleiner dan een 300x300cm vloerkleed is er de 250x250cm vierkant. Zo is er een vierkant vloerkleed voor elke ruimte

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »