02-11-2021 · 3. min leestijd

In de wolken met een superzacht vloerkleed!

De Comfy vloerkleden zijn bij Volero uitgegroeid tot een heus begrip. En dat begrijpen wij heel goed! Dit vloerkleed is niet zomaar een hoogpolig vloerkleed: Comfy is hét vloerkleed der zachte vloerkleden. De 30mm hoge pool is dicht op elkaar geweven en maakt van Comfy een superzacht vloerkleed geliefd bij jong en oud.

Comfy: mooi zacht vloerkleed

Dit vloerkleed valt onder hoogpolige vloerkleden, ook wel shaggy vloerkleed genoemd. Vertaald uit het Engels betekent dit ‘behaard’. Voor veel vrouwen misschien een onzekerheid, maar voor vloerkleden een groot compliment! Dat betekent namelijk dat je er een superzacht vloerkleed aan overhoudt. Een rechthoekig oppervlak aan fluffiness om te bewonderen, op bij te komen of op uit te huilen (een gênante jank bui is soms gewoon even nodig). Twijfel je nog of je gaat voor een hoogpolig of laagpolig vloerkleed? Lees hieronder wat een mooi zacht vloerkleed zo populair maakt!

Zacht vloerkleed

Wat maakt een superzacht vloerkleed zo populair?

Een mooi zacht vloerkleed is een waar genot voor de voeten, groot én klein. Door de hoge pool zakken je voeten bij elke stap een beetje weg in de zachte garen. Eigenlijk net walking on sunshine, maar dan on clouds. Wie wil dat nou niet het liefst in elke ruimte van het huis? Zachte vloerkleden zijn dan ook geschikt voor huiskamers, slaapkamers en babykamers.

Daarmee is nog niet alles gezegd. Een superzacht vloerkleed is door de zachte uitstraling ook erg sfeervol. Ondanks het effen patroon, bewegen de polen mee met voetstappen, buikkruipers en grondzitters. Daardoor krijgt het vloerkleed een prachtig reliëf dat doet denken aan de golven van de zee. Heerlijk om bij weg te dromen! Met een liefkozende aai of professioneel voetenwerk heb je een mooi zacht vloerkleed precies zoals je het hebben wilt. Afhankelijk van de hoek waaruit je naar het vloerkleed kijkt, zijn zachte vloerkleden met elke lichtinval weer anders. Zachte vloerkleden vervelen nooit en verassen je telkens weer!

Zachte vloerkleden

Zachte vloerkleden combineren

Een zacht vloerkleed kan in vrijwel ieder interieur. Toch zijn er een aantal woonstijlen waar dit vloerkleed bijzonder goed tot zijn recht komt. Zo ook in een Scandinavisch of Japandi interieur. In deze woonstijlen staat minimalisme centraal. Neutrale kleuren, strakke designs en een effen vloerkleed zijn hier vaak te vinden. Een mooi zacht vloerkleed biedt hierin warmte en knusheid.

Ook in een hotel chique interieur voelt een mooi zacht vloerkleed zich thuis. In deze woonstijl staat comfort op de eerste plek, alsof je je werkelijk bevindt in een chique hotelkamer. Zoals de naam al doet vermoeden, vloerkleed Comfy voldoet absoluut aan deze eis! Daarnaast past de velvet-look bij de luxueuze materialen en diepe kleuren in dergelijke interieurs.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!