06-09-2023 · 2 min leestijd

Dit zijn dé Oktober Woonmaand 2023 trends

Oktober Woonmaand 2023 staat weer voor de deur en dat betekent nieuwe interieur- én vloerkleden trends! We kunnen ons weer verliezen in de betovering van cosy season en het interieur lekker knus inrichten. Welke opwindende trends gaan dit najaar domineren? Je leest het in deze blog!

Verwelkom ronde en organische vormen

Dit jaar draait alles om zachtheid en organische vormen. Denk aan meubels met afgeronde hoeken en ronde tafels die een gevoel van rust en eenheid brengen. Voeg wat decoratie toe om het geheel af te stylen, zoals organisch gevormde spiegels, lampen en kussens. Daarbij kan een organisch vloerkleed uiteraard niet ontbreken!

Groene keuze

Duurzaamheid is de sleutel tot 2023. Kies voor meubels en decoraties gemaakt van gerecyclede materialen of ga op schattenjacht in tweedehandswinkels voor unieke vondsten. Het verminderen van je ecologische voetafdruk was nog nooit zo trendy. Welke vloerkleden hierbij passen? Vloerkleden van gerecycled materiaal, zoals PET-flessen of juist een wollen vloerkleed dat door zijn sterke eigenschappen lang meegaat.

Organische vormen interieur Duurzaam interieur

Less is more

Minimalisme is altijd in stijl, en dit jaar is geen uitzondering. Ruim op, houd het eenvoudig en laat enkele zorgvuldig geselecteerde stukken spreken. Zachte kleuren, strakke lijnen en weinig afleiding geven je ruimte een rustige, serene uitstraling. Combineer een Scandinavisch vloerkleed bij een minimalistisch interieur om de rust te bewaren en precies de juiste hoeveelheid warmte toe te voegen.

Maximalisme: durf uitbundig te zijn

Aan de andere kant van het spectrum hebben we het maximalisme. Laat je creativiteit de vrije loop en omarm levendige kleuren, weelderige texturen en overvloedige patronen. Mix en match stijlen en maak van je huis een extravaganza van expressie. Kunst is in dit interieur niet alleen voor aan de muur, want met een abstract vloerkleed raak je ook niet uitgekeken op de vloer!

Minimalistisch interieur Maximalistisch interieur

Bij Volero geloven we dat jouw huis een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijkheid en levensstijl. Of je nu kiest voor de zachtheid van ronde vormen, het groene pad van duurzaamheid, de eenvoud van minimalisme of het bruisende maximalisme. Voeg persoonlijke accenten toe aan de Oktober Woonmaand 2023 trends om je ruimte écht uniek te maken. On top of trends blijven? Ontdek nu onze Top 10 Oktober Woonmaand vloerkleden!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!