Top 10 Kelim vloerkleden

Wil je jouw interieur naar Oosterse sferen vormgeven? Dan zit je met onze Top 10 Kelim vloerkleden meer dan goed! Een echte eyecatcher verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Jouw nieuwe kelim vloerkleed shop je bij Volero!

1 - 7 van 7 producten

Wil je jouw interieur naar Oosterse sferen vormgeven? Dan zit je met onze Top 10 Kelim vloerkleden meer dan goed! Een echte eyecatcher verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Jouw nieuwe kelim vloerkleed shop je bij Volero!

Top 10 Kelim vloerkleden

Een kelim vloerkleed is de Turkse benaming voor een handgemaakt, plat geweven vloerkleed zonder pool. Deze vloerkleden worden op traditionele Oosterse wijze geweven en zijn vaak gemaakt van wol en/of katoen. Niet te verwarren met berber vloerkleden, die te herkennen zijn aan hun dikte en hoge pool. Een kelim vloerkleed is vaak dun, licht en gemakkelijk te verplaatsen of op te rollen. Houd je ervan om regelmatig door te wisselen van vloerkleed? Dan zijn onze populaire kelim vloerkleden perfect voor jou!

Typerend voor kelim vloerkleden is hun Oosterse design. Prachtige kleuren en geometrische patronen sieren een traditioneel kelim vloerkleed en maken deze zo uniek. Vroeger waren de patronen vaak gebaseerd op een verhaal. Tegenwoordig zijn de patronen van deze Oosterse vloerkleden vooral decoratief en bedoelt om het interieur te voorzien van een echte eyecatcher!

Populaire kelim vloerkleden

Vanzelfsprekend is een kelim vloerkleed prachtig te combineren met een Oosters interieur. De warme uitstraling, diepe kleuren en mooie accessoires zullen ervoor zorgen dat een kelim vloerkleed naar een hoger niveau wordt getild. Maar we dagen je uit om ook eens verder te kijken dan je neus lang is! Wat dacht je bijvoorbeeld van een kelim vloerkleed in een industrieel interieur als industrieel vloerkleed? De kleuren en patronen contrasteren met robuuste meubels, wat een industriële ruimte meer doet opleven. Ook in een Bohemian interieur springt een kelim vloerkleed er écht uit. Als je de lichte basis van een Bohemian interieur eens wilt doorbreken, is een rozenkelim vloerkleed zeker het overwegen waard!

Best verkochte kelim vloerkleden

Gelukkig zijn vloerkleden allang niet meer alleen voor de woonkamer weggelegd. Een vloerkleed is sfeerbepalend en kan een ruimte een stuk knusser en warmer maken. Dat zou je toch niet alleen willen beperken tot een woonkamer vloerkleed? Het liefst zien we in iedere ruimte een vloerkleed! Een kelim vloerkleed is toch ook een fantastische aanwinst voor de kinderkamer? De kleurrijke en speelse patronen doen iedere kamer opfleuren! Gaat jouw kleine een middagje verven? Geen paniek! Je rolt jouw kelim vloerkleed gewoon op totdat de kunstzinnige fase voorbij gewaaid is.. Ontdek snel onze best verkochte kelim vloerkleden!

Veelgestelde vragen over 

  • Een Kelim vloerkleed is een handgemaakt platgeweven vloerkleed met geometrische patronen, symbolische motieven en levendige kleuren. De Kelim vloerkleden onderscheiden zich van andere Oosterse vloerkleden doordat een pool ontbreekt, wat een dun en plat uiterlijk oplevert.
  • Een Kelim vloerkleed valt onder de categorie Oosterse vloerkleden, omdat Kelim vloerkleden gemaakt worden in verschillende landen in het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Azië. De naam Kelim is afkomstig uit het Perzisch, wat zich vertaald naar platgeweven textiel.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!