30-01-2020 · 2 min. leestijd

Zwart-wit vloerkleden voor in de babykamer

Er is een kleine op komst en je bent op zoek naar een babykamer vloerkleed. Je wilt voor jouw bundeltje geluk een magisch kleed aanschaffen. Droom jij van een sterrenhemel in de babykamer? Een sfeervol kleed zonder al te veel poespas, maar tegelijkertijd wel een blikvanger vormt? De Ella vloerkleden zwart wit van Zala Living zijn speciaal ontworpen voor de kinderkamer. De sterrenhemel komt er, maar dan op de vloer! Op de kleden zijn allerlei dieren te zien. Waarom een knuffeldier kopen als je ook voor een knuffelkleed kunt gaan? Om te verduidelijken welke Ella babykleden er allemaal zijn, stippen we een paar varianten aan. 

1. Het zwart-witte ijsbeer kleed!

Door middel van dit kleed leert jouw kleine meid of jongen de ijsbeer kennen. Reis af naar winterwonderland met dit zwart-witte baby vloerkleed. Er valt zelfs sneeuw binnenshuis! De ijsbeer staat vriendelijk geportretteerd op het kleed: een echte allemansvriend. Het babykleed is zijdezacht waardoor de kids de ijsbeer kunnen aaien en op het kleed kunnen spelen. Daarbij kan dit tapijt ondersteuning bieden bij het slapengaan. De vriendelijke ijsbeer is namelijk altijd in de buurt om op te passen als papa en mama de slaapkamer verlaten. Dat maakt het net wat fijner om in te doezelen!

2. Een zwart-wit pinguïn tapijt

Het is een dolle beestenboel op de vloerkleden van Zala Living. Op dit vloerkleed word je verrast met het patroon van niets minder dan een pinquin! Het beestje zweeft rond in de lucht, aan een ballon. Heb je thuis liefhebbers van de film happy feet? ‘T pinguin kinderkleed is in dit geval een perfecte toevoeging aan het interieur. Tevens biedt het een uitkomst voor koude voeten. Aangezien de babykleden hoogpolig zijn kunnen je voeten prima rusten op het donzige materiaal. Pinguïns waren nog nooit zo zacht en zo dichtbij huis! Het zwart-witte pinguïn tapijt prikkelt de nieuwsgierigheid van je kind en staat bovendien knus. 

3. De zwart witte olifant

Een dier waar ieder kind (en ouder) van op kijkt is natuurlijk de olifant. Hoe groot het contrast normaal gesproken ook is tussen jouw kleine baby en een enorme olifant, niemand vreest voor de olifant op dit kleed. Dit zwart-witte kleed is een must-have voor Dumbo fans! Op het zwart witte tapijt is een snoezige olifant afgebeeld. Ga samen met de kids kijken hoe hij zich vermaakt in de buitenlucht. 

Psst kan je maar niet stoppen met denken aan een roze olifant op een tapijt? Zowel letterlijk, als figuurlijk? Er bestaat ook een kinderkleed met een roze olifant!

Heb jij jouw pijlen op een vloerkleed met een ander karakter gericht? De collectie van Zala Living bevat naast dieren illustraties ook tapijten met dropjes, steden en stammen. Zo ook de indianenstam! Op speelse wijze leer je jouw kind wat bij over deze historische Amerikaanse bevolking. Streef je naar een bohemian sfeer in de babykamer? Dan is het babykleed met pijlen en tipi-tentjes helemaal jouw kleed! Koop er een dromenvanger bij en de look is compleet. 

De Ella kleden van Zala Living zijn gemakkelijk in het onderhoud, de tekeningen zijn speels en de patronen zijn strak geïllustreerd. De tapijten blijven zowel ouder als kind een leven lang bij. Tevens worden de kids al jong dierenvrienden! Wil je op zoek naar een andere kleur tapijt of patroon? Ontdek de andere kinderkleden van Volero. In de kleuren roze, tot groen en geel. Van een autoweg tot een ruimtestation; niets is te gek.

Besproken producten in deze blog
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!