06-02-2019 · 2 min. leestijd

Patchwork vloerkleed: opvallende eyecatcher

Ze zijn momenteel superhip: patchwork vloerkleed. Maar wat is een patchwork vloerkleed precies? Het is een uniek vloerkleed dat bestaat uit verschillende lappen stof, met daarop allerlei soorten prints, patronen en paletten. Zo’n prachtig vloerkleed is dan ook eigenlijk onmisbaar in jouw woonruimte!

Patchwork vloerkleed kopen

Het maken van een patchwork vloerkleed is erg arbeidsintensief, de kleden zijn namelijk van origine handgemaakt in Turkije. Het zijn vloerkleden die ontstaan door met de hand losse stukken stof aan elkaar te stikken. Het resultaat van een handgemaakt patchwork kleed is geweldig, maar de prijs is vaak erg hoog. De patchwork vloerkleden van ons zijn daarentegen te koop voor een betaalbare prijs. Onze vloerkleden bestaan namelijk uit één kleed met dikke garens, in plaats van losse stukken. Hierop zijn grote vlakken met verschillende prints afgebeeld. Het effect daarvan? Een vrolijk patchwork vloerkleed dat gebaseerd is op het originele en authentieke patchwork zoals we dat kennen van vroeger. Stevige patchwork vloerkleden van hoogwaardige kwaliteit!

vintage vloerkleed patchwork patchwork vintage vloerkleed

Patchwork vloerkleden combineren

Of je nu gaat voor een warm gekleurd patchwork vloerkleed of eentje met frisse en lichte kleuren, ieder kleed draagt bij aan een unieke en oosterse sfeer in jouw woning. Veelal fleuren ze woonkamers op, maar de kleden passen evengoed in andere ruimtes. Maar hoe combineer je nu een patchwork vloerkleed?  De kleden zijn er in diverse kleuren en altijd gebaseerd op een bepaald kleurenthema. Zo bestaan de meesten bijvoorbeeld uit één kleur in meerdere tinten of verschillende kleuren die perfect matchen met elkaar. Patchwork vloerkleden ogen erg druk, omdat ze voorzien zijn van combinaties van allerlei dessins en patronen, zoals strepen, barok, rozenkelims of prints van Perzische vloerkleden. Het combineren van patchwork vloerkleden met effen meubels creëert dan ook een verrassend mooi effect. En, jouw patchwork vloerkleed is zo dé eyecatcher van jouw woning! 

Een patchwork vloerkleed in de slaapkamer

Je kan een patchwork vloerkleed overal stylen waar je maar wilt en zo ook in de slaapkamer! Naast warme wanneer je uit bed stapt creëer je ook een huiselijke en knusse sfeer door een patchwork vloerkleed half onder je bed neer te leggen. Kleed de slaapkamer wat meer aan door accessoires toe te voegen met een kleur die in het vloerkleed voorkomt. Gooi wat leuke kussentjes op je bed in combinatie met een mooie sprei en voila! Je slaapkamer is weer net als nieuw!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!