30-09-2022 · 3. min leestijd

Oktober woonmaand 2022 trends en deals

Neem je woontrends mee!

De woontrends nemen we voor een groot deel gezellig mee naar 2023. Wil je bijvoorbeeld graag je huidige woonstijl behouden maar wel iets anders in je interieur? Kies dan een van de interieur kleuren die rust geven zoals koninklijk blauw. De kleur blauw past perfect bij wit, grijs en beige tinten. Daarnaast zorgt blauw voor rust, ontspanning en kalmte. Ook zorgt de kleur blauw, net als wit ervoor dat je interieur er groot, schoon en strak uitziet. Je kan voor een blauw vloerkleed gaan dat geheel blauw is. Maar vind je helemaal blauw toch teveel, kan je ook kiezen voor een vloerkleed waar blauw in voorkomt. Zoals bijvoorbeeld een vintage vloerkleed met natuurlijk de oktober woonmaand korting!

Blauw vloerkleed

Scandinavische interieurkleuren in de herfst

Een van de interieur trends waar we gelukkig ook nog geen afscheid van hoeven te nemen is een Scandinavisch interieur. Wij zijn over the moon dat deze woonstijl nog blijft! Een Scandinavische woonstijl staat voor minimalisme en authenticiteit, daarnaast straalt een Scandinavische woonstijl veel rust en licht uit. Dit zie je dan ook terug in de meubels, er staan namelijk vaak geen meubels die geen duidelijke functie hebben. Het is namelijk belangrijk dat de minimalisme en rust zichtbaar blijft. Toch is het zo nu en dan leuk om het een en ander te switchen in je interieur. Kies bijvoorbeeld voor een scandinavisch vloerkleed met de interieur kleuren van de accessoires in je woonstijl. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de sierkussens op de bank, een plaid die in de zithoek licht of een tint die je op de muur hebt. Zo behoud je alsnog de minimalisme en rust, maar heb je wel andere interieur kleuren in je woonstijl voor de herfst!

Scandinavisch vloerkleed

Interieur trends in Bohemian, spice it up!

Bohemian, het interieur wat qua kleuren al helemaal matcht bij de interieur trends van dit seizoen. Maar het is toch heerlijk om af en toe wat meer spice toe te voegen?! Je kan dit op verschillende manieren doen en zo groot of klein maken als jij zelf wilt. Stel je voor dat je heel veel accessoires hebt in de interieur kleuren oker geel of paars en die kleur ook terug ziet in je bohemian vloerkleed. Kies er dan bijvoorbeeld voor om je bohemian vloerkleed en accessoires om te wisselen met iets in het groen, rood of lichtroze. Ook in de bohemian stijl hebben wij verschillende kleuren en materialen vloerkleden. Je zult zien dat je huis er gelijk anders uit ziet, maar alsnog in de bohemian stijl is!

Jute vloerkleed

Oktober woonmaand korting met weelderige printen

Of met andere woorden: art deco gaat mee! Hoe leuk is dat!? Deze prachtige woontrend die ontstaan is in 1910 tot 1940 is natuurlijk niet te missen in de woontrends van het aankomende seizoen. Art deco heeft als interieur kenmerken: weelderige printen, rijke interieur kleuren, glanzende stoffen, luxe en invloeden uit de kunst. Laten wij nou net prachtige art deco vloerkleden hebben die hieraan voldoen en perfect passen in jouw art deco interieur. Art deco komt voor in allerlei kleuren, vormen en maten en zo ook onze vloerkleden met oktober woonmaand korting. Een vloerkleed switchen is een goede manier om jouw interieur weer een andere look te geven in dezelfde woontrend. Als laatste finishing touch kan je nog je accessoires omwisselen in dezelfde kleur als je vloerkleed en je bent klaar voor de herfst!

Modern vloerkleed

Ben jij na het lezen van deze blog geïnspireerd geraakt? Lees hier

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!