19-04-2019 · 2 min. leestijd

Nieuwe woontrend: buiten vloerkleden

Eindelijk is het weer zo ver, de lente is nu echt begonnen! Nu de temperaturen steeds verder oplopen zijn we steeds vaker in onze tuin of op ons balkon te vinden. Wil jij je tuin of balkon helemaal zomerproef maken of kan deze wel wat meer gezelligheid gebruiken? Dan is een buitenkleed wellicht iets voor jou!

Verwelkom de zon op jouw buitenkleed

Een tuin of balkon wordt steeds meer een verlengstuk van ons interieur. Als de zon zich laat zien, brengen we onze tijd het liefst buiten door. Vaak heb je al een zitje of loungebank staan, maar waarschijnlijk ontbreekt er nog een buiten vloerkleed. Dit maakt je tuin of balkon nog wat knusser en gezelliger. De buitenkleden hebben namelijk vaak mooie designs! Daarnaast zijn ze ook te vinden in verschillende vormen en maten. Denk aan een vierkant buitenkleed en een rond buitenkleed. Een buiten vloerkleed kan dus een echte eyecatcher zijn. Een aantal vloerkleden zijn zelfs aan beide kanten te gebruiken. Wanneer je het kleed omdraait, heb je direct een frisse, nieuwe look!

modern buitenkleed grijs buitenkleed

Een feestje in de tuin op jouw vloerkleed buiten

Een buiten kleed is daarnaast ideaal als ondergrond voor kinderen om op te spelen. Zo zitten ze een stuk zachter. Mochten de kids wat laten vallen op het kleed dan si dit geen enkel probleem! Je maakt het buitenkleed erg gemakkelijk schoon met een vochtige doek en tadaa! Jouw buitenkleed is weer zo goed als nieuw!

Extra voordelen voor de buiten vloerkleden!

Nog een voordeel van de buiten vloerkleden is dat je de vloerkleden gewoon buiten kan laten liggen. Zelfs wanneer het regent of sneeuwt! Ze zijn namelijk geheel waterbestendig. Dit komt doordat ze van kunststof zijn gemaakt. Je kunt het kleed dus gerust het hele jaar door laten liggen, hoe makkelijk is dat? Wil je echter heel wat jaren van jouw vloerkleed genieten? Leg het buitenvloerkleed in de winter dan in de schuur, kleine moeite voor een langere levensduur! Volgens vele stylisten is een buitenvloerkleed ook dé manier om je tuin bij je huis te betrekken en je woonkamer extra groot te doen lijken. Match bijvoorbeeld jouw binnen vloerkleed met het buitenkleed! Kortom: genoeg redenen om voor een buiten vloerkleed te kiezen!

Besproken producten in deze blog
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!