23-05-2017 · 5 min. leestijd

Buitenkleed: haal binnen naar buiten!

Een buiten vloerkleed verleidelijk? Natuurlijk ben je blij met wat je thuis hebt. Je hebt samen een jarenlange relatie opgebouwd. Er is een vertrouwensband gesmeed, een gevoel van geborgenheid is ontstaan en bovendien is er altijd iemand thuis die op je wacht. Maar soms kan het kriebelen. Soms wil je even wat anders voelen. Soms zoek je het buitenhuis. Lees verder waarom het hebben van een buitenvloerkleed zo verleidelijk kan zijn.

Buiten vloerkleed weerbestendig

Een buitenkleed onbereikbaar? No way! Het buitenkleed wat daar een verdieping lager ligt, is ook voor jou binnen handbereik. En daarvoor hoef je niet over het balkon te gaan hangen om hem te pakken of je eigen hoogpolige exemplaar voor naar buiten te slepen. Bij dat laatste zal één Hollandse regenbui ervoor zorgen dat je vloerkleed volzuigt met natte drab. Je hebt een sterk, solide en vooral waterbestendig buiten vloerkleed nodig die ook nog eens tegen water kan!

Een uitgedroogde en afgestorven moestuin, een veel te dure, maar wel al verroeste BBQ, een slinger met lampjes die het al een tijdje niet meer doen en een plastic terrasstoel waar je spontaan doorheen zakt als je erop gaat zitten. Zijn dit de items die je tegenkomt wanneer je jouw balkon- of tuindeur open doet? En is jouw balkon of tuin daardoor een plek waar je in afwezigheid schittert? Zonde vinden wij! Je balkon of tuin moet juist een plek zijn waar je graag zit. Het liefst ook nog in hartje winter! Neem het heft in eigen handen en creëer jouw buitenruimte tot één van je favoriete plekjes. Onder het mom van ‘het ligt niet aan jullie, maar aan mij’, gooi je die oude afdankertjes maar voor eens en altijd over de reling. Zo begin je met een schone lei, of in dit geval- een schone vloer.

buitenkleed grijs victoria oriental buitenkleed geel summer oriental

Vloerkleed buiten als perfecte opfrisser

Een vloerkleed buiten is de perfecte opfrisser als het gaat voor de ingezakte relatie die jij hebt met je tuin of balkon. Een tuinkleed vormt niet alleen de perfecte ondergrond voor je nieuwe bloempotten, terrasmeubels of gloednieuwe pizzarette. Een tuinkleed is ook erg plezierig en fijn voor je eigen voeten! Wanneer je naar buiten wilt stappen, hoef je niet keer op keer eerst op zoek te gaan naar slippers of schoenen. Een balkonkleed is dusdanig zo gemaakt dat deze zacht is voor aan de voeten.

Ben jij gezegend met jouw eigen Garden of Eden? Dat is erg fijn, maar als je niet geboren bent met een stel groene vingers weet je dat het onderhoud van een tuin nogal wat ‘voeten in de aarde’ heeft. Het leggen van tuintegels wordt daarom vaak als oplossing aangedragen. Hartstikke handig- maar stiekem wel een beetje saai. Gelukkig is daar een oplossing voor. Een buitenkleed! Et voilà, menig tegelvloer wordt dankzij een buitenvloerkleed opgevrolijkt!

buitenkleed groen summer arch

Verliefd worden op een buitenvloerkleed

Tegenwoordig zijn in de zomermaanden buiten vloerkleden super populair! Dat vinden wij eigenlijk niet zo heel gek. Het neerleggen van een buitenkleed zorgt er namelijk voor dat jouw buitenpaleisje direct wordt omgetoverd tot een gezellige en vrolijke omgeving. Precies zoals de zomer voelt. Als we naar de meeste buitenkleden kijken, zien we veelal zomerse en kleurrijke designs voorbij komen! Toch zien we een aantal populaire kleuren voorbij komen zoals grijs, blauw en een buitenkleed groen. Groene buitenkleden staan het meeste in contact met de natuur. Niet zo gek ook. De associatie met bomen en planten is al snel gemaakt. Een groen buitenkleed zien we dan ook het meeste terugkomen in een bohemian woonstijl.

Speel je liever op safe, dan zit je goed met een grijs buitenkleed. De kleur grijs is zeer gemakkelijk om in ieder interieur te combineren. Grijs is een natuurlijke kleur en gaat in een ontelbaar tinten. Zo kan je kiezen voor donkergrijs of juist

lichtgrijs. Een buitenkleed grijs zorgt er tevens ook voor dat jij kan spelen met de kleuren van je accessoires. Ga je het ene jaar voor blauw, kan je het andere jaar gaan voor paars!

Kortom, het neerleggen van een buitenkleed zorgt ervoor dat jouw buitenruimte in een handomdraai wordt opgefleurd. Een buiten vloerkleed heeft een kalmerende werking en zorgt ervoor dat jij met blote voeten eroverheen kunt lopen.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!