27-12-2019 · 3. min leestijd

Goedkope zwarte vloerkleden

Is zwart jouw favoriete kleur en ben je op zoek naar een vloerkleed? Mooi! Heb je alleen nog de overtuiging dat het kopen van een vloerkleden prijzig is? Je bent aan het juiste adres, in deze blog bespreken we een serie stijlvolle zwarte vloerkleden voor een fijne prijs. Er zijn namelijk een hoop vloerkleden die helemaal niet zo duur zijn, in het zwart. Combineer zwart met wit of crème en tover jouw woonkamer of buitenruimte om tot een moderne eenheid. Er is af en toe niets mis met zwart-wit denken. Waarom zou je nog twijfelen? Schaf een goedkoop vloerkleed aan, in het zwart. 

1. Goedkoop zwart wit vloerkleed met design

Heerlijk zacht en kunstzinnig, dat is het bijvoorbeeld een zwart-wit vloerkleed met design. Daarbij hebben de kids er veel plezier van, een soort zwart wit twister. Het blijft een leuk item om naar te kijken en het vormt een mooi contrast met het laminaat, al die blokken. De prijs van het hoogpolige vloerkleed met design verschilt per maat. Deze variant is modieus en niet al te duur. Is dit jouw goedkope zwart wit vloerkleed?

2. Fancy zwart, voor weinig geld 

Back to black, zwart kan namelijk heel erg fancy ogen. Het hoeft ook nog eens niet duur te zijn. Een fancy zwart vloerkleed vormt een eyecatcher tussen jouw interieur. Durf jij voor zwart te gaan? Eenvoud kan heel erg chique zijn, dat bewijst dit laagpolige zwarte vloerkleed (en hij is er ook niet minder zacht om). Bespaar op het zwarte vloerkleed en sla je slag. 

rond-zwart-kleed zwart-vloerkleed

3. Een tweezijdig goedkoop zwart tapijt

Deze twin is een echte diamant. Je slaat met deze twin namelijk twee vliegen in één klap. Of drie klappen eigenlijk, want een goedkoop tweezijdige vloerkleed blijft binnen jouw budget. Dit is geen zwart met wit tapijt, maar een zwart met crème vloerkleed. Crème geeft net een wat vriendelijkere touch aan een vloerkleed. Draai het kleed om en je er krijgt er een ander zwart tapijt voor terug. Twee voor de prijs van één dus! Ga jij voor dit buitenkleed?

4. Retro zwart vloerkleed met blokken (en goedkoop)

Ben je nog niet uitgekeken op zwart wit met blokken? Een goedkoop zwart vloerkleed heeft een retro stijltje. Een vloerkleed met karakter, door de invloeden uit het verleden. Wie wil er nou geen retro vloerkleed in een moderne vorm gegoten? Het vloerkleed is gemaakt van synthetisch wol dus is makkelijk in het onderhoud. Dit vloerkleed blijft duurzaam mooi en dit kan ook helpen om te besparen. Ga jij voor de retro look?

5. Een voordelig zwart tapijt met stippen 

Een ander betaalbaar zwart wit tapijt is een stippenkleed. Ook dit kleed is mega retro met de polkadot op de vloer. Wie zegt dat zwart met wit niet kleurrijk kan zijn? Dit kleed uit de Bastille collectie bewijst in ieder geval anders, wat een pracht en praal. Een kleed dat de moeite waard is om even aan te stippen. Kies de maat en de prijs uit de bij jouw past, om het voordelig te houden. Ligt dit goedkope zwarte tapijt binnenkort in jouw woonkamer?

Zit er een goedkoop zwart tapijt voor jou tussen? Mooi zwart is niet lelijk, deze productopties bewijzen dat een zwart vloerkleed niet duur hoeft te zijn. Gedurende de feestdagen is er een grote kerstsale, om nog meer te besparen jouw zwarte vloerkleed.

Besproken producten in deze blog
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!