07-08-2019 · 3. min leestijd

Vloerkleed zwart wit: basic is hot!

In interieurwereld zien we de laatste tijd veel basiskleuren terugkomen in combinatie met stoere, gewaagde prints en natuurlijke materialen. Zo is bijvoorbeeld de zwart/wit trend er één die we waarschijnlijk niet snel weer zien verdwijnen. Want zeg nou zelf, zwart/wit is toch altijd goed?! Een mooie en simpele manier om deze trend in je interieur te integreren is het gebruik van een zwart wit vloerkleed. Hieronder zijn verschillende stijlen van een zwart wit kleed voor je uitgelegd. 

Buitenkleed zwart wit

Binnen bij buiten betrekken op een stijlvolle manier? Dat kan met een zwart wit vloerkleed voor buiten. Hiermee ben je het hele jaar gegarandeerd van een prachtige buiten zithoek. Een vloerkleed zwart wit voor buiten zorgt ervoor dat je tijdens hete zomerdagen je voeten nooit meer hoeft te branden aan hete tegels! Daarnaast kun je een zwart wit buitenkleed uitstekend het hele jaar door laten liggen, vanwege het weerbestendige materiaal. Ideaal dus! Overigens is een zwart wit kleed voor buiten ook prima binnenshuis te gebruiken. Dit is bijvoorbeeld heel handig met kleine kinderen in huis, want: makkelijk schoon te maken!

zwart-wit-buitenkleden zwart-wit-buitenkleed

Scandinavisch vloerkleed zwart wit

Ben je op zoek naar meer warmte in huis? Een zwart wit vloerkleed heeft natuurlijk, vanwege de kleuren, koele eigenschappen. Maar, een Scandinavisch vloerkleed zwart wit kan juist het koele van de kleuren goed combineren met een hoogpolige kwaliteit. Het is niet voor niets dat een Scandinavische zwart wit kleed in bijna ieder interieur terug te vinden is dit jaar. Zo’n vloerkleed zorgt er namelijk voor dat je de zwart wit vloerkleed trend uitstekend kunt toepassen en tegelijk het hele jaar warme voeten kunt hebben! win-win dus!

Rond zwart wit vloerkleed

In de regel gaat men bij een vloerkleed meteen uit van een rechthoekige variant. Maar een rond zwart wit kleed kan minstens net zo mooi staan in jouw interieur, afhangend van de overige gebruikte vormen in huis. Heb je een ronde eettafel? Dan zou een rond zwart wit vloerkleed hier perfect onder kunnen! Daarnaast kan een rond vloerkleed zwart wit een ruimte met veel hoekige en rechte vormen juist weer heel goed breken. 

Retro vloerkleed zwart wit

Ben je meer fan de jaren '60 en '70? Dan zou je heel goed een retro zwart wit vloerkleed kunnen integreren in je interieur. Juist omdat een retro interieur vaak al druk is van zichzelf is het een goed idee om dan voor een vloerkleed zwart wit te kiezen met een retro patroon zoals een mooie ruit of zigzag print. 

wit-zwart-vloerkleed scandinavisch-vloerkleed

Om te blijven in de zwart wit vloerkleed trend is het natuurlijk ook een goede optie om een effen zwart vloerkleed of een effen wit vloerkleed te gebruiken in huis. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!