06-11-2023 · 2 min leestijd

Fleur in je interieur met een bloemen vloerkleed!

Een bloemen vloerkleed is meer dan alleen een decoratief accent; het is een kunstwerk op zich. Met zijn levendige bloemmotieven roept het beelden op van weelderige tuinen en brengt het de schoonheid van de natuur naar binnen. Hier zijn enkele redenen waarom een bloemen vloerkleed een uitstekende keuze is voor je interieur!

Bloemen vloerkleed: tijdloze elegantie

Bloemenmotieven zijn al eeuwenlang een symbool van schoonheid en elegantie. Een vloerkleed met bloemen past moeiteloos in diverse interieurstijlen, van klassiek tot modern. Denk maar eens aan het rozenkelim vloerkleed dat van generatie op generatie is doorgegeven en het resultaat is van echte ambacht. Bloemen vloerkleden verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en ontwerpen. Of je nu kiest voor zachte pasteltinten of levendige bloemmotieven, je kunt gemakkelijk een kleurenpalet vinden dat bij je bestaande inrichting past.

Een keer iets anders? Rond vloerkleed bloemen!

Als je op zoek bent naar iets unieks, overweeg dan een rond vloerkleed met bloemen. Dit geeft een speelse draai aan het traditionele rechthoekige vloerkleed en kan een prachtig middelpunt vormen in elke kamer.

Vloerkleed bloemen Rond vloerkleed bloemen

Maak een statement met een vloerkleed met bloemen!

Een vloerkleed met bloemen kan dienen als het statementstuk van je interieur. Het trekt de aandacht en fleurt een ruimte letterlijk op. Wil je dat alle aandacht meteen naar jouw pronkstuk gaat? Houd de rest van de inrichting dan neutraal en rustig zodat jouw vloerkleed bloemen alle ruimte krijgt om te schitteren.

Veelzijdig vloerkleed bloemen

Een bloemen vloerkleed is een mooie aanvulling op de woonkamer of slaapkamer, maar misstaat ook zeker niet als kinderkamer vloerkleed! Een vloerkleed met bloemen maakt een botanisch thema namelijk helemaal af en voegt een speelse touch toe. Naast het decoratieve aspect, heeft een vloerkleed op de kinderkamer ook andere vloerkleden. Een vloerkleed heeft namelijk een isolerende en geluiddempende werking en biedt een zachte ondergrond tijdens het spelen.

Kan jouw interieur wel wat opfleuring gebruiken? Aarzel dan niet om je huis te verfraaien met een betoverend bloemen vloerkleed en geniet van de tijdloze elegantie die het te bieden heeft.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!