11-02-2020 · 3. min leestijd

Designer vloerkleden zijn helemaal hot!

Een exclusief vloerkleed kopen is een opgave, het is alsof je kunst in huis haalt. Daarom: een gids in designer vloerkleden! Louis de Poortere, Elle Decor en Gínore zijn een aantal designer vloerkleden met vele bijzondere details. Wil jij ook een exclusief tapijt in je interieur? Schaf een designer vloerkleed aan; tapijten waar veel aandacht en ambacht in zit. Zo’n blikvanger, met liefde ontworpen, is iedere cent meer dan waard. Welke merken en designer vloerkleden zijn er verkrijgbaar op Volero? Wat maakt ze nou zo exclusief? Een kijkje in de keuken van designer tapijten en de ontwerpers.

Louis De Poortere vloerkleden 

De stijl items van Louis De Poortere vinden hun oorsprong in Vlaardingen. De geweven vloerkleden door de Vlaming Louis De Poortere gooiden namelijk hoge ogen. Zo hoog, dat hij zijn markt verder heeft uitgebreid naar buiten België. Geïnspireerd op de jaren zestig ging hij te werk. Zijn filosofie? Hij wil ‘meer dan een tapijtfabriek zijn’. 

Dat zijn vloerkleden eruit spatten, moge duidelijk zijn. Zijn Oosterse design met authentieke patronen vallen op. De vloerkleden van Louis De Poortere zijn kleurrijk, met meerdere tinten. Beter gezegd: tapijten. De tapijten van Louis De Poortere zijn vaak vintage. Vernieuwende patronen en prints met veel details zijn te zien op de karpetten van kwaliteit. De patronen worden ook wel ‘Astec’ genoemd. Ontwerper Louis De Poortere combineert graag felle kleuren met elkaar: blauw, rood, groen en geel. Sommige van zijn kleden lijken net op klassieke tekeningen, waar hij recent nog lijnen op heeft gezet. Het kan allemaal.

Louis De Poortere vloerkleden

De tapijten van ELLE Decor

De kleden van ELLE Decor verdienen een plek op de (voor)grond. ELLE Decor is een vloerkleden-merk afkomstig uit Amerika. De naam verklapt het misschien al maar het merk ELLE Decor is onderdeel van het ELLE magazine. Zie hebben een woondecoratie lijn ontworpen: ELLE Decor. Het resultaat? Een eigen collectie aan woonartikelen, waaronder vloerkleden.

ELLE Decor verrast. Scandinavische tapijten en perfecte Patchwork kleden sieren ieder huis. De vloerkleden hebben een kunstzinnige sfeer over zich heen. Niet voor niets zijn het designer vloerkleden. Modern en neutraal zijn woorden dat de kleden van het merk typeert. Soms oogt het net alsof er een brush over het kleed is gehaald. Door het neutrale kleurgebruik stralen de tapijten rust uit. Wil jij een moderne tapijt, die rust uitstraalt en een designer look heeft? Overweeg een tapijt van ELLE Decor! Een leuk feitje: de tapijten komen veelal uit de ‘curious’ collectie’ - voor de nieuwsgierige styling enthousiastelingen.

Tapijten van ELLE Decor
Besproken producten in deze blog
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!