07-09-2021 · 5 min. leestijd

De voordelen van een wasbaar vloerkleed

Wij zijn ontzettend blij en trots dat wij deze collectie eindelijk aan jullie kunnen presenteren. Een wasbaar vloerkleed! Stel jezelf eens voor: het vloerkleed waar jij zo blij mee bent, bevat ineens een grote wijnvlek of vieze moddervlekken die je misschien niet zo 1, 2, 3 kunt verwijderen. Hoe hard je ook wilt boenen, komt dit harde boenen niet altijd ten goede van het vloerkleed. Gelukkig zijn daar nu eindelijk de wasbare vloerkleden van Volero! Graag leggen wij jou dan ook uit waarom jij van de voordelen van een wasbaar vloerkleed kan profiteren. 

#1 Een wasbaar vloerkleed in de wasmachine! 

We kunnen het je horen denken. Een vloerkleed dat gewassen kan worden? In de wasmachine? Wij stellen je graag gerust. Ja, het vloerkleed kan gewassen worden. En ja, het vloerkleed kan in de wasmachine. Althans.. als jouw wasmachine hier natuurlijk wel groot genoeg voor is.. Past jouw wasbare vloerkleed wel in de wasmachine? Was het op maximaal 40 graden Celsius. Voeg een klein beetje wasmiddel of wasverzachter toe aan de wasbeurt. Droog het vloerkleed aan de lucht of in de droger (uiteraard op de laagste temperatuur). Et voilà, een schoon vloerkleed dat ook nog eens lekker ruikt! Zo goed als nieuw.

rond-wasbaar-vloerkleed

#2 Verwijder vlekken gemakkelijk! 

Je hoeft je met een wasbaar vloerkleed bijna geen zorgen meer te maken over de vieze schoenen van jouw visite of het kindje dat met een glas drinken in zijn of haar handen struikelt. Uiteraard is het vervelend dat er een vlek ontstaat in jouw vloerkleed. Gelukkig heb je met een wasbaar vloerkleed de mogelijkheid om de vlek in een handomdraai te verwijderen. Zo kunnen jouw kinderen zonder zorgen net zoals Tarzan en Jane ravotten op het vloerkleed en hoef jij als mama of papa niet constant een oogje in het zeil te houden. Cheers to that!

#3 Een wasbaar vloerkleed in iedere ruimte! 

In tegenstelling tot sommige andere vloerkleden, kan een wasbaar vloerkleed in iedere ruimte binnenshuis worden gebruikt. Of het vloerkleed in zijn eerste jaar nu dient als woonkamer vloerkleed en het opeenvolgende jaar als kinderkamer vloerkleed. Of misschien kan je het zelfs nog wel gebruiken in de badkamer. Klein vlekje? Geen probleem. Neem hem mee in een douchebeurt en de vlek is verdwenen. Alsof deze er nooit heeft gezeten.

vloerkleed-wasbaar

#4 Alles draait om het materiaal vloerkleed

Is het voor jou nog een raadsel hoe het mogelijk is dat de wasbare vloerkleden van Volero wél gewassen kunnen worden? Graag leggen wij dit aan jou uit. In de zoektocht naar de juiste samenstelling waardoor een vloerkleed gewassen kan worden, komt de factor materiaal als winnaar naar voren. Hoe graag we het ook zouden willen, is helaas niet ieder materiaalsoort geschikt voor een wasbaar vloerkleed. Materialen als bijvoorbeeld jute en wol gaan eigenlijk niet zo goed samen met (veel) water. Gelukkig zijn er ook andere materialen die goed bestemd zijn tegen water, bijzonder slijtvast zijn en gefabriceerd kunnen worden tot een wasbaar vloerkleed. Wat dacht je bijvoorbeeld van synthetische vloerkleden als polypropyleen, polyester of polyamide? De 3 perfect p’s die jou het gemak geven om je vloerkleed te kunnen wassen. Zeg nu eens zelf: dat is toch ideaal?!

Besproken producten in deze blog
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!