09-11-2022 · 3. min leestijd

Black Friday vloerkleden 2022

Houd jij wel van een mooie deal? Dan ben je bij Volero aan het juiste adres! Tijdens de Black Friday vloerkleden Sale van 2022 bieden wij vloerkleden aan met kortingen oplopend tot maar liefst 40%! Nu rest alleen de vraag welk vloerkleed of tapijt moet je aanschaffen tijdens deze gave actieperiode? In deze blog vertellen we je graag waarom je jouw nieuwe vloerkleed móet shoppen tegen een bodemprijs. 

#1 Black Friday vloerkleden zorgen voor warme voeten

Volero snapt als geen ander hoe fijn het is om tijdens de koudere dagen een warme sfeer in huis te hebben. Black Friday komt qua timing perfect uit zo vlak voor de winter. Black Friday valt in 2022 op 25 november en ben jij iemand die koude voeten heeft tijdens de winterdagen? Dat biedt een vloerkleed uitkomst! Het jaar 2022 is voor vele van ons een duur jaar en omdat we tegenwoordig de verwarming langer uitlaten, kan één van de Black Friday vloerkleden de oplossing zijn koude voeten!

Wist je namelijk dat er vloerkleden tussen onze Friday tapijten zitten die warmte vast houden? Dat betekend niet alleen dat je huis er knus uit komt te zien, maar ook dat je de verwarming nog iets langer uit kunt laten. Dat noemen wij nou een echte win-win situatie! Kan je echt niet kiezen en kan je wel wat tips gebruiken voordat jij je favo vloerkleed aanschaft tijdens de vloerkleden Black Friday? Kijk snel tussen de top 10 Black Friday vloerkleden die wij voor je hebben samen gesteld en geniet binnen no-time van warme tenen!

Hoogpolig vloerkleed

#2 Vloerkleden Black Friday zijn perfect onder de kerstboom

Naast het feit dat de winter tijdens de Black Friday 2022 voor de deur staat, is ook de kerstman langzaam maar zeker onderweg. Dit is jouw moment om je favoriete Black Friday vloerkleed voor onder de kerstboom aan te schaffen! Heb je er al aan gedacht dat je tijdens de vloerkleden Black Friday ook meerdere vloerkleden kunt kopen? Een vloerkleed voor jezelf en een vloerkleed voor onder de kerstboom. Zo ben je alvast voorbereid voor kerstavond en kan jij het kopen van kerstcadeaus doorstrepen van je to-do lijst! Door de 40% korting tijdens de Black Friday vloerkleden ben jij goed voorbereid voor de winter én Kerst! En die korting? Ja, die is mooi meegenomen in deze dure maand. 

Overigens, wordt kerst dit jaar bij jou gevierd en vind je het fijn dat je een vloerkleed makkelijk kan opbergen? Dan hebben we een tip voor je: kijk tijdens Black Friday naar laagpolige vloerkleden. Deze kun je makkelijk oprollen en opbergen als er mensen over de vloer komen.

kerst-vloerkleed

#3 Black Friday tapijten zorgen voor sfeer 

De keuze is reuze tijdens Black Friday, zo veel verschillende vloerkleden en Black Friday tapijten. Welk vloerkleed er bij jouw huishouden past is altijd een lastige vraag. Daarom is het aanbod van tapijten tijdens Black Friday groot. Van laagpolige tot hoogpolige vloerkleden. Van synthetische vloerkleden tot vloerkleden van natuurlijke materialen. We hebben genoeg tapijten om uit te kiezen tijdens Black Friday. Een ding kunnen we het wel over eens zijn; Black Friday tapijten gaan zorgen voor sfeer in huis! 

Dus! SAVE THE DATE; de Black Friday vloerkleden sale van 2022 komt eraan en wordt gekker dan ooit! Noteer, markeer en zet je wekker op vrijdag 25 november 2022! Het is niet alleen dé vloerkleden sale om de eerste kerstcadeautjes te bemachtigen, het is ook nog het moment om jezelf te belonen en warme voeten te scoren. Daarom vind je bij Volero dit jaar weer geweldige aanbiedingen op tapijten tijdens Black Friday. 

Is Black Friday al afgelopen en lees je deze blog erna?
Kijk dan eens bij onze goedkope vloerkleden of in onze vloerkleden outlet. Daar verzamelen we ook onze mooie aanbiedingen!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!