20-11-2019 · 4. min leestijd

4 vloerkleden perfect als kerstcadeau

De decembermaand komt steeds dichterbij. Het wordt met gemak weer tijd om de kerstcadeaus weer in te slaan. Hoe ga je dit jaar je geliefde verrassen? Het blijft een uitdaging om een geschikt kerstcadeau te vinden. Je wilt immers dat iemand daadwerkelijk wat aan je kerstcadeau heeft. Volero weet gelukkig raad en neemt deze keuzestress maar al te graag weg. Koop een vloerkleed voor kerst! Niet alleen geeft een vloerkleed de inrichting een nog warmere uitstraling, het maakt de kerstdecoratie ook nog eens helemaal af. Wat staat dat knus bij de kerstboom. Kortom, een win-win situatie voor de gever en de gelukkige ontvanger van het cadeau. In deze blog: suggesties voor het beste vloerkleed voor kerst.

#1. Een patchwork vloerkleed

Een hip vloerkleed waar je een nostalgisch gevoel van krijgt: het patchwork vloerkleed. Een groot voordeel aan dit vloerkleed is dat het tijdloos blijft. De patchwork vloerkleden van Volero houden vast aan oude ideeën, maar zijn in een nieuw jasje gestoken. Zou patchwork passend zijn voor onder de kerstboom? Bij het geven van een patchwork vloerkleed als kerstcadeau kan je bijna niets fout doen. Het straalt in zowel de slaap-, eet- als woonkamer. Er is keus uit een tal aan patronen en kleuren. Denk aan oud roze of grijs maar óók groen, om even in de kleur van de kerstboom te blijven. Het oogt zowel mooi bij modern als wat klassieker interieur. Heb jij al een reden gevonden waarmee je eventueel de mist in zou kunnen gaan met dit kerstcadeau? Niet echt hé. Tijdens kerstavond heb je als gever direct een mooi verhaal over de herkomst van het kleed. De patchwork-techniek komt namelijk uit Turkije. De techniek blaast oude tapijten te weten een nieuw leven in. Verscheidene soorten tapijten worden samengevoegd en opnieuw gekleurd tot een fleurig geheel. Is dat niet mooi? Patchwork perfect.

patchwork-vloerkleed vintage-vloerkleed

#2. Natuurlijk jute vloerkleed als kerstcadeau

Tijdens de kerst is sinterklaas pas net weer terug naar Spanje vertrokken. Toch halen we het materiaal jute er voor de kerst nog even bij. Niet in de vorm van een zak om de cadeaus in te verstoppen maar als kerstcadeau. Geef een jute vloerkleed voor de kerst! Een jute vloerkleed is een uitermate geschikt om tijdens de kerst en draagt ontzettend bij aan de kerstdecoratie. Heb je vrienden die net een nieuw huis hebben gekocht, maar is de inrichting nog net niet af? Profiteer dan van deze gelegenheid en help ze wat op weg met de interieurstyling. Een jute vloerkleed is ijzersterk, neutraal van kleur, veerkrachtig en heeft een wereldse look. Jute wordt duurzaam verbouwd en gaat enorm lang mee (extra fijn wanneer jouw vrienden zich graag bezighouden met het klimaat of van reizen passen). Op deze manier matched het karakter van het kleed met de interesse van jouw vrienden. Wat zullen ze vervuld zijn van blijdschap als je ze met dit kerstcadeau een bijzondere kerst bezorgd. In huis en aan de kerstdecoratie hoeft weinig meer te gebeuren.

#3. Het hoogpolige vloerkleed als kerstcadeau

Heeft een vriend of vriendin van je twee kleine peuters rondlopen in huis? Verblijd ze met een hoogpolig vloerkleed! Het vloerkleed zal direct veel waarde toevoegen in huis en tijdens de kerstdagen. Je slaat bij het geven van een hoogpolig vloerkleed als kerstdecoratie twee vliegen in één klap. Waarom? Bij het uitpakken van de kerstcadeaus onder de boom, kan het hele gezin direct lekker plaatsnemen op het zijdezachte kleed. Superknus en goed voor de sfeer, natuurlijk. De kids vermaken zich kostelijk op dit bijzondere tapijt.

Net een kleed gekregen? Nu moet er wel bij gezegd worden, kijk uit met de rode wijn en de hapjes. Laat het je in ieder geval smaken tijdens de feestdagen, op een fijne kerst! Hoogpolige vloerkleden zijn te krijgen in vele kleuren, waaronder in Life Rood, om in de kleur van de kerstman te blijven. Voor de liefhebber zijn er ook hoogpolige vloerkleden met een subtiel patroon. Weet jij al welke je wilt geven?

#4. Een vintage vloerkleed voor kerst

Tot slot het type vloerkleed die al jaren populariteit wint en elke trend overwint; het vintage vloerkleed. Dit kerstcadeau kan het niet fout doen ongeacht iemand zijn woonstijl. Het heeft een enorm decoratieve waarde. Dus reik een vintage vloerkleed aan tijdens de kerst! Het is immers de oplossing tegen de leegheid als de kerstboom uit de woonkamer verdwijnt. Nog budget over? Bestel dan een anti-slip onderkleed mee. Een accessoire zoals het onderkleed houdt ieder tapijt meer op de plek en geeft je vloerkleed een enorme opkikker. Dit kan moeilijk in slechte aarde vallen als kerstcadeau, niet waar? 

Met al deze inspiratie hoef je niet langer te peinzen over een kerstcadeau: geef een vloerkleed met kerst! Ga je toch voor woonaccessoires? Vind hier het perfecte kerstcadeau voor de interieurjunkie! Blij met deze inspiratie? Bewaar deze blog op Pinterest :) 

Ben jij na het lezen van deze blog geïnspireerd geraakt? Lees hier

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!