Top 10 Scandinavische vloerkleden

Op zoek naar een nieuw vloerkleed dat rust en warmte uitstraalt? Met onze Top 10 Scandinavische vloerkleden haal jij gegarandeerd een vloerkleed in huis dat sfeer en warmte in je interieur brengt!

1 - 10 van 10 producten

Wil jij een interieurstijl waarbij rust en eenheid centraal staan? Dan kan het heel goed zijn dat jij je interieur gaat voorzien van een Scandinavisch vloerkleed. Een Scandinavische interieurstijl laat zich kenmerken door een rustgevend kleurenpallet en minimalistische designs. Met deze Top 10 Scandinavische vloerkleden presenteren we aan jou de tien bestsellers van dit moment!

Populaire Scandinavische vloerkleden

Wij begrijpen als geen ander waarom populaire Scandinavische vloerkleden zo in trek zijn. De eenvoud van het Scandinavische design maakt dat een vloerkleed met vrijwel iedere woonstijl en veel woonitems kan worden gecombineerd. Een Scandinavisch vloerkleed kenmerkt zich door neutrale basiskleuren, zoals crème, aardebruin, beige en zand. Dit zijn kleuren die zorgen voor rust en warmte in huis. Hoewel Scandinavië niet het meest warme klimaat heeft, weten ze wel alles van warmte in het interieur!  

Niet alleen staan onze best verkochte Scandinavische vloerkleden bekend om hun simpele designs, de steengoede kwaliteit is minstens net zo noemenswaardig! De vloerkleden zijn vaak gemaakt van natuurlijk materiaal, zoals jute of wol en gaan daardoor jarenlang mee.

Top 10 Scandinavische vloerkleden

Een crème vloerkleed met Scandinavisch design is tijdloos en rustgevend. Ga je voor een effen vloerkleed of kies je voor een vloerkleed met een speels lijnenspel? Met strakke of juist sierlijke lijnen haal jij met een gestreept vloerkleed een uniek exemplaar in huis. Of de strepen nu lijnrecht op elkaar staan of zigzaggend door elkaar heen lopen, het vloerkleed is een tijdloze eyecatcher in jouw interieur en biedt een fijne en warme ondergrond. Vaak zijn Scandinavische vloerkleden hoogpolig. De meeste Scandinavische hebben een pool tussen de 20mm en 40mm. Een vloerkleed waar jij je voeten heerlijk op kan laten rusten.

Mocht je er nog niet helemaal uit zijn welk vloerkleed bij jou past, hebben wij voor jou de Top 10 Scandinavische Vloerkleden die op dit moment helemaal hot en happening zijn!

Best verkochte Scandinavische vloerkleden

Met onze best verkochte Scandinavische vloerkleden maakt Volero het jou zo efficiënt en simpel mogelijk. Binnen een paar klikken kan jij namelijk één van onze meest populaire Scandinavische vloerkleden van dit moment bestellen! Welke maat of vorm je ook zoekt, voor iedere woonwens is er een ruime keuze aan vloerkleden!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!