Top 10 Industriële vloerkleden

Is jouw interieur strak en robuust? Shop nu jouw nieuwe vloerkleed tussen de Top 10 Industriële vloerkleden! De best verkochte en populairste vloerkleden van dit moment!

1 - 10 van 10 producten

Stoer en robuust. Twee eigenschappen die een industrieel interieur perfect omschrijven. Een industrieel vloerkleed brengt de meubels met elkaar in verbinding en zorgt ervoor dat jouw interieur één geheel vormt. Weet je niet welk vloerkleed past in jouw industriële vertrek? We helpen je graag met onze Top 10 Industriële vloerkleden!

Populaire Industriële vloerkleden

Een industriële inrichting kenmerkt zich het meeste door de stoere uitstraling. Bij een industriële inrichting worden veelal stoere en robuuste materialen gebruikt, zoals metaal, hout, staal, beton en bakstenen. Een vloerkleed is het perfecte middel om contrast in het interieur te brengen. Ben je nog niet zeker welk industrieel vloerkleed in jouw interieur het beste tot zijn recht komt? Dan zit je met deze Top 10 Industriële vloerkleden wel gebakken!

Top 10 Industriële vloerkleden

Een industrieel vloerkleed heeft de gave om een industriële inrichting letterlijk en figuurlijk een stuk zachter te maken. Een vloerkleed voegt namelijk een stukje extra sfeer en knusheid toe aan het interieur. Een industrieel vloerkleed is overigens niet alleen geschikt voor de woonkamer, ook bijvoorbeeld in een industrieel kantoorpand maakt een vloerkleed een groot verschil! Bekijk hier onze kantoor vloerkleden.

Best verkochte Industriële vloerkleden

Een stijl die het bijzonder goed doet met de industriële woonstijl is vintage. In onze populaire industriële vloerkleden selectie zijn dan ook verschillende vintage vloerkleden te vinden, van klassieke medaillons tot aan speelse patchwork designs. De vervaagde uitstraling past mooi bij het ruwe van een industrieel interieur en is dan ook een veel gekozen combinatie! Houd je juist van eenvoud? Ga dan voor een effen vloerkleed in bijvoorbeeld donkergroen of antraciet. Ook natuurlijke materialen, zoals een vloerkleed jute of wol, passen erg mooi bij een stoere woonstijl. Natuurlijke materialen zorgen voor een spannend contrast met de robuuste materialen.

Soms kunnen de onafgewerkte elementen of robuuste meubels best eens wat nuance gebruiken. Ben je op zoek naar een manier om het geheel wat zachter te maken? Overweeg dan eens een rond vloerkleed. De ronde vorm doorbreekt harde lijnen en brengt daarmee de ruimte weer in balans. Dan rest jou alleen nog de taak om het interieur gezellig te maken. Faux fur kussens, een plaid en een schapenvacht op de bank of over jouw favoriete stoel maken het geheel meteen een stuk knusser!

Relevante categorieën
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!