17-04-2024 · 3 min leestijd

Zo haal je alles uit je buitenkleed

Of je nu een balkon, terras, tuin of veranda hebt, een buitenkleed voegt sfeer en comfort toe aan iedere buitenruimte. Met hun levendige of juist ingetogen kleuren en patronen maken ze een statement of zorgen ze voor een laid-back vakantiegevoel. De perfecte basis voor gezellige en ontspannen momenten in de tuin als je het ons vraagt! Wil jij ook ultiem genieten van je buitenruimte en alles uit je buitenkleed halen? Dit is wat je moet doen.

Zo haal je alles uit je buitenkleed

Stap 1: Reinig de ondergrond

Een goed begin is het halve werk. Om ervoor te zorgen dat jouw buitenkleed lang meegaat, is het belangrijk om een schone ondergrond te hebben. Verwijder vuil en veeg of spuit het oppervlak schoon voordat je het buitenkleed een plekje geeft. Zo zorg je ervoor dat het buitenkleed een vlakke en gelijkmatige basis heeft om op te schitteren.

Stap 2: Bepaal de juiste maat

Het formaat van je vintage buitenkleed of jute buitenkleed is essentieel voor een gebalanceerde en aantrekkelijke look. Overweeg de grootte van je buitenruimte en de meubels die je wilt plaatsen bij het kiezen van de juiste maat kleed. Een buitenkleed dat te klein is, kan verloren lijken, terwijl een te groot buitenkleed de ruimte kan overweldigen.

Jute buitenkleed Vintage buitenkleed

Stap 3: Kies jouw favoriete stijl

Gebruik je buitenkleed als een centraal element in je buitenruimte. Plaats het kleed bijvoorbeeld onder een zithoek of eettafel om het als een het als focuspunt te laten dienen. Kies een kleed vintage buitenkleed voor een karakteristieke uitstraling of ga voor een jute buitenkleed voor een tropische toevoeging aan de buitenruimte. Durf te combineren met verschillende patronen en texturen om een boeiende dynamiek te creëren! Complementeer jouw buiten vloerkleed met kussens, vazen en andere decoratieve elementen voor een knusse samenhang.

Stap 4: Voeg comfortabele zitplaatsen toe:

Maak je buitenruimte uitnodigend en gezellig door comfortabele zitplaatsen toe te voegen rondom je buitenkleed. Denk aan gezellige fauteuils, hangmatten of (zit)kussens op de grond voor een ontspannen sfeer. Door comfortabele zitplaatsen toe te voegen, wordt je buitenruimte zowel functioneel als sfeervol en kun je extra genieten van jouw buitenparadijs!

Stap 5: Verleng het seizoen met warmtebronnen:

Maak je buitenruimte het hele jaar door bruikbaar door warmtebronnen toe te voegen, zoals vuurkorven, terrasverwarmers of zelfs gezellige dekens. Door warmte toe te voegen, kun je comfortabel blijven genieten van de buitenruimte, zelfs als de temperaturen beginnen te dalen en de avonden wat koeler worden.

Met deze tips kun je het hele jaar door genieten van je buitenkleed. Creëer een buitenruimte die helemaal bij jou past en ontspan in stijl!

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!