30-10-2019 · 3 min. leestijd

Waarom een antislip onderkleed?

‘Zal ik gaan voor een patchwork óf een hoogpolig vloerkleed?’ Na lang wikken en wegen heb je een keus gemaakt. Je scoorde het perfecte vintage vloerkleed voor in jouw slaapkamer.  Bij de aanblik van de verfijnde patronen, kan je je geluk niet op. Wat fijn! Tót het moment dat je viel over jouw gloednieuwe kleed. Autsj! Het kleed bleek nogal beweeglijk door het verfijnde materiaal. Weliswaar kwam je er zonder kleerscheuren vanaf, maar prettig was het niet. Hoe voorkom je een volgende valpartij? Maak kennis met het antislip onderkleed. Voeg een antislip ondertapijt toe als essential bij iedere vloerkleed-aankoop en je speelt altijd op safe. Niet alleen is het veiliger, maar er zitten veel voordelen aan. Wat zijn deze precies? Volero zet het op een rij voor je!

Neemt risico op uitglijden en struikelen weg

Jouw vloerkleed wordt door het ondertapijt als het ware aan de vloer gelijmd. Een antislip onderkleed is gemaakt van synthetisch polyester vlies, dit is flexibel materiaal wat vooral zorgt voor extra stevigheid. Het biedt een veerkrachtige fundering voor jouw kleed. Je kúnt zeggen dat vloerkleden een zachte ondergrond zijn voor een valpartij - maar met een onderkleed voorkom je dit hélemaal. Wegglijden met het kleed zal jou niet snel meer gebeuren! Heb je een drukke kleuter in huis? Ook zij zullen minder snel struikelen. Het ondertapijt neemt tevens lelijke krullen op de hoeken van het kleed weg. Niet alleen een voordeel voor de looks, maar zeker ook voor de veiligheid en het wooncomfort! 

Houd je vloerkleed mooi en jong 

De levensduur van jouw gloednieuwe tapijt verlengen? Een antislip onderkleed kan hier een grote rol in spelen. Stofzuigen was nog nooit zo makkelijk nu jouw vloerkleed perfect op dezelfde plek blijft liggen! Je blijft langer happy met een gloednieuwe aankoop wanneer er geen oneffenheden in het tapijt komen. Een dun vloerkleden zijn kwetsbaarder voor bobbels en krullen. Het ondertapijt verstevigt jouw vloerkleed. Je tapijt ziet er zo niet alleen strak en verzorgd uit maar krijgt ook een volle, stevige uitstraling. Wat wil je nog meer? 

Psst, heeft het onderkleed ook een onderhoudsbeurt nodig? Je kunt een anti-slip ondertapijt gewoon wassen. Doe dit niet te hoog, dertig graden wordt aangeraden. Geen zorgen, de antislip werking wordt er zeker niet minder van. 

antislip basic supreme antislip onderkleed

Een antislip ondertapijt behoudt kleed én vloer 

Slechte herinneringen aan een afgevend vloerkleed of krassen op het laminaat? Bij de aanschaf van een antislip ondertapijt, zijn deze nachtmerries passé. Een vloerkleed dat continue verschuift, zorgt voor wrijving en mogelijke krassen. Dus koop een antislip onderkleed om niet alleen je tapijt maar ook je vloer mooi te houden! Een onderkleed voorkomt de zogeheten wrijving. Houd je kleed én je vloer krasvrij. Niet geheel onbelangrijk: een ondertapijt laat geen lijmresten achter op de vloer. 

Helemaal overtuigd? Maar, oeps! Verkeerde maat gekocht? Het antislip ondertapijt knip je gemakkelijk bij naar een kleinere maat, zodat hij précies matched met jouw kleed. Volero verkoopt het onderkleed in meerdere maten, voor ieder vloerkleed wat wils. Het onderkleed bevat tot slot geen schadelijke stoffen of weekmakers, het is gemaakt van 100% synthetisch polyester vlies met acryl impregnatie. Heb je vloerverwarming? Vrees niet voor koude voeten want het ondertapijt heeft geen effect op de warmte die de vloerverwarming afgeeft. 

Geeft je vloerkleed extra zachtheid

Misschien wel de grootste reden om een antislip onderkleed mee te bestellen.... je vloerkleed voelt dikker en dus zachter aan als je eroverheen loopt. Zie het als een extra laag zachtheid onder je al zachte vloerkleed. Je voeten zakken als het ware dieper in het vloerkleed, waardoor deze zachter en luxer aanvoelt. Zeker aan te raden bij hoogpolige vloerkleden!

Kortom: een antislip onderkleed geeft je vloerkleed meer luxe, een langere levensduur en brengt meer veiligheid bij gebruik. Geniet langer van jouw vloerkleed, stijlvoller en veiliger met een antislip onderkleed!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!