21-01-2019 · 2. min leestijd

Vloerkleden trends van 2019

Een nieuw jaar, een nieuwe start! 2018 ligt al weer even achter ons. Hoe staat het met jouw goede voornemens? Lukt het je nog deze vol te houden? Veel mensen gebruiken een nieuw jaar als motivatie om het huis wat meer aandacht te geven. In deze blog de verwachte trends waardoor je er in 2019 trendy en warm bij te zitten!

Meest verkochte vloerkleden van 2018

1. Vintage vloerkleden

Met stipt op 1 staan de Vintage Vloerkleden. Logisch, want ze passen in vrijwel elke woonstijl. En niet alleen in verschillende woonstijlen, ook op verschillende plekken in het huis komt een vintage vloerkleed tot z’n recht. We zien ze terugkomen in slaapkamers, kinderkamers en eetkamers.

2. Jute vloerkleden

Naast Vintage vloerkleden hebben in 2018 Jute kleden hun plek veroverd. Jute kleden ligt leuk als extra kleed bij een fauteuil, bij je bed in de slaapkamer of bij een tipi in de kinderkamer.

3. Ronde vloerkleden 

Ronde vloerkleden hebben in 2018 een enorme boost gekregen. Vooral bij kleinere huizen komen ronden vloerkleden goed tot hun recht.  Ze creëren een ruimtelijk effect in een handomdraai.

vintage-vloerkleed jute-vloerkleed

Verwachte vloerkleden trends 2019

  1. Vintage vloerkleden

Het meest verkochte vloerkleed van 2018 is het Vintage vloerkleed en dit verwachten we ook in 2019! Vintage vloerkleden brengen warmte met zich mee en zijn mooie dienbladen voor je meubels. Ons assortiment vintage vloerkleden gaat enorm groeien in 2019. Dus houd onze website goed in de gaten!

  1. Ronde vloerkleden

We verwachten een enorme groei in het aanbod ronde vloerkleden. Dit omdat ronde vloerkleden zowel voor kleine als voor grote woonkamers een aanvulling zijn. Ronde vloerkleden zorgen voor een speels effect, niet alleen in de woonkamer overigens. Je zult ze ook tegenkomen in slaapkamers of speelkamer.

  1. Minimalistische print

De Scandinavische woontrend is bij vele al bekend. Een woontrend met strakke lijnen, gericht op het minimalistische. Deze Noorse trend hebben wij meegenomen en hebben ons assortiment uitgebreid met abstracte vormen en strakke lijnen. Kijk bijvoorbeeld naar onze nieuwe collectie Ambiance Strakke lijnen in een basis van wit, grijs en blauw.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!