20-09-2018 · 3. min leestijd

De interieur kleuren voor 2019

De trendkleuren voor het komende jaar beginnen langzaam bekend te worden. Door experts worden de kleuren gekozen! De trend voor volgend jaar is: Spiced Honey! Nu hoor ik je denken… welke kleur is dat?

Spiced Honey

Spiced Honey is een kleur dat tussen bruin en beige in zit. Het is een veelzijdige kleur. Met deze kleuren kan je verschillende sferen creëren. Er zijn verschillende kleuren die je kan combineren met de Spiced Honey, dit kunnen zijn: Oker- en koele grijstinten. Zwart is ook makkelijk te combineren met de kleur Spiced Honey. We zien deze kleur veel terugkomen bij vintage vloerkleden.

Door de verschillende mate waarin deze kleur toegevoegd kan worden kan het verschillende sferen creëren. Het geeft warmte en een nieuw gevoel. 

spiced-honey-vloerkleed

Andere interieur kleuren

Maar… niet alleen de Spiced Honey is de trend voor het komend jaar! Ook de Sea Foam en de Heart Wood zijn opkomende trends voor het jaar 2019. Het zijn rustige zachte, kleuren die kunnen worden gecombineerd en met verschillende accessoires worden versterkt. De kleuren staan centraal in de kamer en zijn een echte eyecatcher bij binnenkomst.

Ook zijn de kleuren groen, blauw en roze kleuren die je in de gaten moet houden de komende tijd. Groen is een kleur die al een tijdje als woontrend gaande is, maar ook komend jaar zal deze kleur aanwezig blijven. Paars/roze en blauw zijn nog niet de kleuren die je zo ziet terugkomen in een woonkamer. Maar toch is dit een opkomende trend. Vooral zijn de kleuren roze en blauw de voorjaar kleuren. Perzische tapijten zijn hier een mooi voorbeeld van. Je kunt hier echt de kleuren mix zien van roze/rood en blauw.

Waar blijft het wit?

Wit gaat niet weg. Maar het wordt minder. Tegen witte muren worden vrolijke accessoires neergezet. Wit zal altijd een trend blijven, dit komt omdat het een neutrale kleur is. Maar met mate, het zal nooit een overheersende trend worden. Wit kan gecombineerd worden met een Scandinavisch interieur, wat weinig kleur heeft. Maar wit kan ook gecombineerd worden met heel veel kleur. Scandinavische vloerkleden zijn dan ook enorm in trek!

Nieuw jaar, nieuwer. kleuren

Wij moeten toegeven, we vinden het leuk om continu ons interieur iets aan te passen, dit hoeven geen grote aanpassingen te zijn, als het er maar iets veranderd. Dit doet een mens goed, en een verandering zorgt voor meer creativiteit en zorgt ervoor dat je actief blijft, in je huis en erbuiten.

scandinavisch-vloerkleed
Besproken producten in deze blog
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!