28-07-2020 · 3. min leestijd

Tuinkleden de buitentrend van 2020!

Ieder jaar neemt het percentage toe van Nederlanders dat in de tuin gaat zitten. Ook dit jaar zitten wij vaker in de tuin. Het is dan ook niet gek dat het merendeel van de Nederlanders op zoek zijn naar meubels om de tuin aangenamer te maken. De trend die is ontstaan, zien wij terug in tuinkleden, want een tuinkleed maakt jouw tuin nog completer!

4 miljoen tuineigenaren op zoek naar een tuintapijt

Met meer dan 4 miljoen tuineigenaren en warmere temperaturen is het niet gek dat wij vaker buiten zitten dan binnen, maar hoe maken wij buiten aangenamer? Om te beginnen kijken wij naar meubels, die wat toevoegen aan onze buiteninterieur. Zo kan je denken aan nieuwe tuinstoelen, nieuwe tuintafel of een nieuw tuintapijt. Met name dat laatste is super populair! Dit komt doordat het tuin vloerkleed veel meer te bieden heeft dan een gewone tuintafel of tuinstoel. Vaak hebben wij al luxe tuinstoelen of tafels, dat het niet gek is dat wij dan uitkomen bij vloerkleden voor in de tuin, maar wat heeft het te bieden?

Tuintapijt

Waarom zou ik een tuin vloerkleed nemen?

Ja waarom zou je een tuinkleed nemen? Heel simpel! Het biedt comfort en draagt bij aan het opfleuren van onze achtertuin. In de praktijk merken wij dat de mensen met een tuin vloerkleed, de veelzijdigheid die het tuin vloerkleed te bieden heeft, ervaren als een adembenemende ervaring wat bijdraagt aan het opfleuren van onze tuin. Dit is niet gek! Een tuin vloerkleed komt namelijk voor in verschillende kleuren en groottes, waardoor wij deze perfect kunnen combineren met onze tuinmeubels. 

Naast de gewone tuin kun je dit tuintapijt gebruiken voor ieder tuininterieur! Mocht je nou een bloementuin, groentetuin, hof, rotstuin, moestuin, erf of gaard hebben? Geen probleem! Door de verschillende kleuren, formaten en designs sluiten de tuinkleden goed aan bij ieder tuininterieur, waardoor je ze perfect kunt combineren om tot jouw perfecte tuinmeubel te komen. Vaak wordt er gezegd dat in een echte tuin, een tuintapijt niet kan ontbreken! Dit tuintapijt is ook te gebruiken voor jouw voortuin!

Het tuin vloerkleed kun je gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo kun je het oprollen en meenemen naar het park en gebruiken als picknickkleed of meenemen voor op de camping als campingkleed. Voor een picknickkleed heeft het de eigenschap dat het voorkomt in een XXL-formaat, niet makkelijk wegwaait en het zit of loopt erg comfortabel. Er wordt ook vaak gezegd dat het ideale picknickkleed een tuinkleed is!

Mocht je nou geen tuin hebben, maar alleen een balkon? Geen probleem! Een andere eigenschap van dit geweldige tuinmeubel is dat het voorkomt in verschillende maten, waardoor je ze ook kunt gebruiken voor op het balkon. We noemen deze kleden op het balkon ook wel balkonkleden. Dit balkonkleed komt voor in verschillende formaten, waardoor ze goed aansluiten op ieder balkon. En net als een tuinvloerkleed komt een balkonkleed voor in verschillende kleuren en designs, perfect dus!  

Luxe tuinkleed beschikbaar in tal van formaten, ook in het rond!

Gelukkig hoeven wij ons geen zorgen te maken, dat wij uit weinig kunnen kiezen. Integendeel, want naast de veelzijdige functie en meerkleurige collectie komt het tuinkleed ook voor in verschillende formaten en designs. Super populair zijn de Bohemian designs of de yin en yang (Zwart-wit) belevenis. Ook grote formaten zijn reuze populair. Denk bijvoorbeeld aan een XXL-formaat. De lengte van een XXL-formaat kan ruim 4 meter lang zijn! Neem de lengte van je auto, die zou even lang zijn als een gemiddelde XXL ‘tuinkleedje’.

Naast de rechthoekige variant komen deze tuinkleden ook voor in ronde varianten. Rond? Vraag jij je nu vast af, maar ronde tuinkleden zijn juist mega populair! Een tuinkleed rond heeft de eigenschap dat het jouw hoekige tuininterieur omtovert in een zen omgeving, waar tuinmeubels soms wel beter tot hun recht komen! Dit komt doordat de ronde variant een doorbrekende eigenschap heeft. En net als de rechthoekige variant komen deze ronde tuinkleden voor in verschillende maten en kleuren, waardoor je deze perfect kunt combineren met meubels in jouw tuin.

Tuinkleed rond
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!