09-09-2020 · 3 min. Leestijd

Een beren vloerkleed in de kinderkamer

Een vloerkleed met een beer in de kinderkamer, dat betekent warm en knuffelig. Naast beren kan je kleine ook knuffelen met dieren zoals dinosaurussen en olifanten. Benieuwd naar welke dieren jij in huis kan halen voor je kind? Lees dan snel onze blog!

Een van de leukste bezigheden van een ouder is het inrichten van een kinderkamer. Natuurlijk willen wij onze kinderen verrassen met de leukste meubels en accessoires in hun slaapkamer. Pak het daarom groots aan! Denk aan dieren in de kinderkamer. Kinderen houden van dieren. Denk aan knuffeldieren, dieren op een dekbedovertrek, dieren op een schrift of op een kindervloerkleed. Het groots aanpakken doe je natuurlijk met de grootste dieren op aarde! Ieder groot dier heeft namelijk een andere eigenschap, die ten goede komt van jouw kind.

Waarom een dieren vloerkleed nemen voor jouw kind?

Kinderen en dieren kennen een rijke geschiedenis, wat begon eind 19e eeuw, maar begon pas echt los te komen begin 20e eeuw. De Amerikaanse president Theodore Roosevelt had de mogelijkheid om een beer dood te schieten, nadat de beer een aantal honden van de president had gedood. De president weigerde echter de beer dood te schieten. Dit werd natuurlijk opgepakt door de media en cartoonisten, waardoor de knuffelbeer ontstond. Tegenwoordig zijn beren super populair als knuffeldieren en worden deze overal gebruikt waaronder dus als dieren vloerkleed. Een beer vloerkleed is daarom een van de populairste dieren voor op een kindervloerkleed.

Knuffelen doen je kinderen met een beer vloerkleed

Beren zijn de knuffeldieren van kinderen. Als je een kind echt gelukkig wilt maken, neem een beer vloerkleed. Beren werken op kinderen positief, omdat het symbool staat voor beschermend, vrolijk en liefdevol. In een kinderkamer werkt een beer vloerkleed dan ook uitermate goed. De meeste kinderen met een beer vloerkleed slapen 's nachts beter. Een fijne nachtrust voor jouw kind is wat iedere ouder toch wilt? Ook als baby vloerkleed is dit vloerkleed aantrekkelijk.

vloerkleed beer beren kinderkleed

Met een olifant vloerkleed voelt ieder kind zich veilig

Het grootste dier van de jungle staat bekend als een van de meest zachtaardigste dieren op aarde: de olifant. Olifanten kunnen ruim 4 meter lang zijn en kunnen meer dan 10 ton wegen, dat is meer dan 90 personen of 1600 katten! Maar waarom een olifant vloerkleed voor een kind? Olifanten zijn niet alleen zachtaardig, maar ook heel beschermend. Dat moet ook wel aangezien er in de jungle vele wilde dieren jagen op hun kleintjes. Bij een olifant merk je dan ook dat als zij zich bedreigt voelen, automatisch in de verdediging gaan. Een olifant op een vloerkleed voelt daarom voor veel kinderen en ouders vertrouwd en beschermend. Een olifant vloerkleed kan de engel zijn voor jouw kind. Daarnaast is ieder kind bekend met een olifant, wat voor kinderen super gewild is! Een kat als huisdier nemen kan nog, maar een olifant in huis wordt iets teveel van het goede, bestel daarom nu een olifant vloerkleed.

Een dinosaurus vloerkleed is super stoer

De grootste dieren in huis halen is voor een kind spectaculair. Haal daarom een dinosaurus vloerkleed, want kinderen houden namelijk van groot. En wat is nou groter dan een dinosaurus? Dinosaurussen zijn miljoenen jaren geleden uitgestorven, maar super informatief voor zowel kinderen als volwassen om er wat van te leren. En laten we nou niet zomaar onze geschiedenis weggooien!

Naast dat dinosaurussen groot waren, zijn het voor kinderen ook super stoere dieren. Een dinosaurus vloerkleed is dan ook niet zomaar gewild, hij is super gewild! Pronken doen je kinderen dan ook met een dinosaurus vloerkleed. Verder staat een dinosaurus vloerkleed prachtig in een kinderkamer. Dit kinderkamer vloerkleed maakt de meeste jonge kinderen gelukkig en als jongenskleed is een dino enorm in trek.

Besproken producten in deze blog
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!