20-08-2019 · 3. min leestijd

Nazomer trend: bohemian buitenkleed

Het lijkt erop dat de zomer komend weekend nog even een flinke inhaalslag gaat maken. En daarover hoor je ons natuurlijk niet klagen! Waar velen alweer bezig zijn met het opdoen van inspiratie voor de jaarlijkse herfst make-over en de oktober woonmaand, geeft moeder natuur ons nog een keer de kans om te genieten van alles dat het buitenleven te bieden heeft. Dat betekent ook nog een kans om je tuin of balkon een make-over te geven voor een prachtige nazomer! Een veel geziene trend was deze zomer absoluut de bohemian tuin. Een simpele manier om nog snel je tuin of terras in deze sfeer te krijgen is met behulp van een hip bohemian buitenkleed. Hieronder lees je alles over bohemian buiten vloerkleed.

bohemian-vloerkleed buitenkleed-bohemian

Bohemian buitenkleed

In een bohemian tuin of balkon zien we veelal dezelfde elementen terug komen: felle kleuren, groene planten, veel textiel, verschillende drukke prints en vloerkleden. Een bohemian buitenkleed is daarom het ideale middel om deze stijl nog snel, voordat de herfst toeslaat, te integreren in je tuin- of balkon styling. Razend populaire bohemian buitenkleden zijn bijvoorbeeld het Biri buitenkleed en het Yerzy buitentapijt. Deze kleden passen vanwege hun hippe, bohemian prints perfect binnen deze woonstijl.

Een simpele manier om nog snel je tuin of terras in bohemische sfeer te krijgen is met behulp van een hip bohemian vloerkleed.

rond-bohemian-buitenkleed plastic-buitenkleden

Materiaal buiten vloerkleed

Niet alleen is een bohemian buitenkleed super mooi, maar daarnaast is een buitentapijt ook nog eens heel praktisch. Het najaar is in zicht en dat kan betekenen dat je de ene week heerlijk buiten kunt zitten in het zonnetje waar je de andere week het idee hebt dat het hartje winter is. Het is dan heel fijn als je niet constant je bohemian buitenkleed naar binnen en buiten hoeft te sjouwen. Een buiten vloerkleed is namelijk gemaakt van een soort plastic waardoor een jute buitenkleed bestand is tegen het Hollandse weer en dus gerust het hele jaar buiten kan liggen. Is je bohemian buiten vloerkleed toch vies geworden? Geen zorgen! Met een natte doek is je buitenkleed binnen no-time weer schoon!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!