29-11-2023 · 3 min leestijd

Dé ultieme kerstcadeau ideeën voor 2023

December feestmaand staat weer voor de deur! De feestelijke sfeer hangt in de lucht en de kerstcadeau-ideeën zijn op ieders gedachten. Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor een vriend(in), geliefde of familielid of doe je gewoon wat inspiratie op? In deze blogpost delen we onze top 5 kerstcadeaus voor hem en haar die gegarandeerd in de smaak zullen vallen!

Dé ultieme kerstcadeau ideeën voor 2023

1. Warm de winter door met een fluffy plaid

Niets zo lekker als op koude winteravonden te cocoonen op de bank, terwijl je gewikkeld bent in een zachte, warme deken. Een plaid is dan ook het ideale cadeau waarmee je een lach tovert op ieders gezicht. Niet alleen is het een heel praktisch kerst cadeau, een plaid kan namelijk ook gebruikt worden als decoratief item in het interieur of als bedsprei. Kies bijvoorbeeld voor fluffy plaid Otis voor een extra cosy uitstraling.

2. Kerstcadeau voor de interieurfreak: het schapenvacht

Is jouw cadeau ontvanger een echte interieurfreak? Overweeg dan een (faux fur) schapenvacht als geschenk. Deze zachte, pluizige vachten voegen een gezellige en vooral knusse sfeer toe aan het interieur en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Over een stoel of bank, als vloerkleed of als kinderkleed.

Kerstcadeau: fluffy plaid Kerstcadeaus: schapenvacht

3. Geurbeleving én aandenken

Voor degenen die toe zijn aan ontspanning, zijn geurkaarsen of geurstokjes altijd een goed idee. Maak het persoonlijk door voor geuren te kiezen die bij de ontvanger passen, of het nu om rustgevende lavendel, verfrissende citrus of warme vanille gaat. Bovendien heeft de ontvanger zo ook een leuk aandenken aan de schenker, telkens wanneer hij of zij de kaars aansteekt of een hint oppikt van de geurstokjes.

Kerst cadeau: speelkleed Kerst cadeau: auto speelkleed

4. Kerst cadeau voor de kleintjes: speelkleed

Ook over de jongste gezinsleden is nagedacht! Een cadeau dat speelplezier en functionaliteit als geen ander combineert, is het speelkleed. Meteen een cadeau dat uitvoerig getest kan worden in de kerstvakantie! Afhankelijk van het thema van de kinderkamer, kun je kiezen voor een jungle, ruimte, voetbal, auto speelkleed en nog veel meer. Of schenk aankomende ouders alvast een schattig babykamer vloerkleed in de vorm van een lief diertje.

5. Kerstcadeaus voor groene én geen groene vingers

Heeft jouw ontvanger groene vingers? Niets leuker dan een plantenbak cadeau te geven waar hij of zij de groene kindjes in kan tentoonstellen. Of kan jouw ontvanger juist geen enkele plant in leven houden? Vul de plantenbak of -hanger met een nepplant waar hij of zij geen omkijken meer naar heeft. Een beetje groen in huis is altijd een aangename toevoeging en zorgt voor een rustgevende atmosfeer.

Wil je deze kerst een leuk en functioneel kerst cadeau geven dat niet op Marktplaats belandt? Dan is deze blog met onze top 5 kerstcadeaus jouw ultieme gids!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!