05-11-2018 · 3. min leestijd

December cadeau maand

Eerder zette ik de kersttrends van 2018 voor je op een rijtje. Nu je inspiratie hebt om je huis in kerstsfeer te brengen, zijn de kerstcadeaus aan de beurt. Welk cadeau is voor is voor wie geschikt en waarom steel je met deze kerstcadeaus de show?

Kerstcadeau: een wandrek

Een van de trends van dit moment zijn de wandrekken. Deze industriële wandrekken zijn inmiddels verkrijgbaar in verschillende varianten zoals vierkant, zeshoekig, rechthoekig en de ronde variant. Ze zijn gemaakt van ijzer met MDF hout.

Wandrekken zijn echte sfeermakers in huis! Maar ze kunnen ook een praktisch doel hebben. Bijvoorbeeld in de keuken voor de kruiden en/of het keukengerei.

Dit cadeau is geschikt voor iemand net een nieuw huis heeft of voor iemand die sfeer in huis belangrijk vindt. Er is eigenlijk altijd wel een plekje in huis vrij voor dit wandrek. Het wandrek is gemakkelijk aan de muur te bevestigen. Ook is het leuk om er twee in de beurt van elkaar te combineren of met een ander rek zoals een woontrolley of tijdschriftenrek.

Kerstcadeau: Een never ending light cube

De waxinelichthouder is met name tijdens de winteravonden dé sfeermaker voor zowel binnen als buiten. De cubes zijn voorzien van een stijlvolle houten voet. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten dus gemakkelijk om te combineren of er een eigen creatie van te maken. Ze zijn geschikt voor 3, 4 of 9 waxinelichtjes.

Je blijft eindeloos verkijken met door deze sfeerverlichting. Het design van de waxinelichthouder is een combinatie tussen eenvoud en betovering. Doordat de kaarsjes weerspiegelen tegen de spiegels, lijken het oneindig veel kaarsjes. Als de vlammetjes ook nog eens zacht fonkelen is de magie compleet.

Prettig om te weten is dat er uiteraard ook aan de veiligheid is gedacht. Zo zijn de getinte glazen wanden en de spiegels van brandwerend speciaal glas.

Dit cadeau is eigenlijk geschikt voor iedereen. Zowel oudere als jongere generaties gaan dit tijdloze design waarderen.

wandrek schapenvacht

Kerstcadeau: een led stomp

Sfeer creëren tijdens de winteravonden zonder steeds weer waxinelichtjes in huis te halen of te verwisselen. Dat kan met het betoverende licht van deze tafellamp! 

Plaats een mooie decoratieve gloeilamp in de stolp en geniet van het warme, gezellige licht dat de hele ruimte in één klap sfeervol maak.

Kerstcadeau: een schapenvacht

Het schapenvachtje is ideaal om op de bank, stoel of op de grond gelegd te worden. Je interieur wordt er niet alleen gezellig van, je kan er zelf ook gebruik van maken als je bijvoorbeeld je voeten even wilt opwarmen.

De schapenvachten worden vanzelfsprekend van 100% schapen gemaakt, hierdoor zijn de afmetingen per vacht variabel tussen de ca. 80 en 90 cm lang en tot 50 tot 60 cm breed. Ook betekend dit dat de kleur per vacht kan verschillen. Net als mensen zijn schapen uniek en kunnen de kleuren afwijken van de foto’s.

Dit cadeau is extra geschikt voor koukleumen die in de winter wel wat extra warmte kunnen gebruiken.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!