20-06-2023 · 2 min leestijd

Altijd een groene tuin met een groen buitenkleed!

Geen groene vingers, maar wel een groene tuin? Wij hebben de perfecte lazy solution voor jou! Help de natuur door groene accenten toe te voegen aan de buitenruimte. Zo ziet jouw tuin er een stuk fleuriger uit en is deze het hele jaar door groen. De vruchten plukken van een groene tuin, zonder deze te hoeven onderhouden: win-win!

Groene buitenkleden

Voordelen van een groen buitenkleed

Onderhoudsvriendelijk en duurzaam

Net zoals alle andere buitenkleden, zijn groene buitenkleden gemaakt materialen die bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van je tuin. Geen gras maaien, onkruid wieden of planten besproeien dus! Bovendien is een groen buitenkleed duurzaam en gaat het jarenlang mee, waardoor je op lange termijn geld bespaart.,

Altijd een groene tuin, het hele jaar door

Met een groen tuinkleed geniet je het hele jaar door van een groene en bloeiende tuin. In de winter hoef je je geen zorgen te maken over kale plekken of bevroren planten. En in de zomer heb je altijd een prachtige groene oase om van te genieten. Zo wordt jouw tuin een verlengstuk van je huis, waar je het hele jaar door kunt ontspannen en genieten van de groene omgeving.

Groen buitenkleed

Tips voor een bloeiende tuin

Wil je je tuin nog verder opfleuren? Combineer dan je groene buitenkleed met kleurrijke bloemen en planten. Hier zijn enkele tips om je tuin altijd in bloei te houden:

  • Plant bloembollen in het najaar, zodat je in het voorjaar kunt genieten van kleurrijke bloemen zoals tulpen, narcissen en hyacinten.
  • Kies voor planten die op verschillende momenten in het jaar bloeien, zodat je het hele jaar door kleur in je tuin hebt.
  • Plaats bloempotten en plantenbakken in je tuin, zodat je eenvoudig kunt wisselen tussen verschillende planten en bloemen.
  • Maak gebruik van klimplanten om je schutting of pergola te bedekken met groen.

Nóg meer groen!

Een groen buitenkleed is niet alleen mooi, maar draagt ook bij aan een gezellige sfeer in je tuin. Combineer je groene buitenkleed met comfortabele tuinmeubelen, sfeervolle verlichting en bijpassende groene accessoires om de tuin helemaal naar je eigen smaak in te richten. Onze groene buitenkleden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen; van vintage buitenkleden tot boho buitenkleden! Kies voor een mix van verschillende groentinten voor een gebalanceerd palet. Door een neutrale accentkleur toe te voegen, zoals wit, beige of grijs, ontstaat er een ontspannen sfeer en kun jij helemaal tot rust komen in jouw groene oase!

Besproken producten in deze blog
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!