Welke kleur vloerkleed bij een groene bank?

Welke kleur vloerkleed past bij een groene bank? Een groene bank is nogal een statement piece in het interieur. Versterk je de natuurlijke rust of ga je voor een tikkeltje stoer? Onze specialisten nemen je mee in hun favoriete kleurcombinaties!

Zwarte kleur vloerkleed bij groene bank Jute vloerkleed bij een groene bank

Hoe je het ook wendt of keert, een groene bank valt op. Doordat de associatie met bomen en planten snel is gemaakt, zorgen de meeste groene tinten voor een frisse uitstraling. Door de juiste kleurkeuzes te maken voor een vloerkleed bij jouw groene bank, kun je de natuurlijke rust benadrukken of juist aanvullen met stoere elementen. Welke kleur vloerkleed past bij een groene bank?

Neutraal vloerkleed bij groene bank

Afhankelijk van de tint en het materiaal van jouw bank, is een groene bank an sich al een eyecatcher. We kunnen ons best voorstellen dat je de rest van het interieur daarom rustig houdt. Een neutraal vloerkleed bij een groene bank is in dat geval een perfecte keuze! Complementeer de natuurlijke uitstraling door te kiezen voor natuurlijke materialen. Wol of jute doen het uitstekend als vloerkleed bij een groene bank. De vlechtstructuur of het bolletjespatroon voegen precies de juiste hoeveelheid textuur toe aan het geheel. Wat de kleur betreft kun je gaan voor neutrale kleuren zoals een vloerkleed creme, grijs of zwart.

Welke kleur vloerkleed bij groene bank

Een groene bank laat zich bijzonder goed combineren met een vintage dessin. De verwassen look biedt eindeloos veel mogelijkheden om te experimenteren met kleur. Toch zijn er specifieke kleuren die in combinatie met een groene bank zorgen voor een wauw-factor! Wat dacht je bijvoorbeeld van een knalkleur als okergeel? Een okergeel vloerkleed brengt veel warmte in het interieur en kan dankzij zijn gouden ondertoon zelfs iets van luxe uitstralen. Een okergele kleur vloerkleed bij een groene bank is een gouden combinatie als je het ons vraagt! Een veiligere, maar net zo stijlvolle keuze is een grijs vloerkleed met vintage design.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!