Top 10 Velvet vloerkleden

Ben je op zoek naar een super zacht en luxe vloerkleed met een chique uitstraling en wil je inspiratie opdoen? Rond of rechthoekig? Dan is een velvet vloerkleed de beste keuze voor jou! Om de keuze makkelijk te maken, is deze top 10 velvet vloerkleden spe

1 - 10 van 10 producten

Wie op zoek is naar een luxere uitstraling in huis, zit met een velvet vloerkleed gebakken! Met een velvet vloerkleed breng jij in een handomdraai een lichte glans in je interieur. Met een adembenemende look en strak design laat jij jouw gasten keer op keer versteld staan. Maar welk velvet vloerkleed past nu het beste bij jouw interieur? Om de keuze makkelijk te maken is deze top 10 velvet vloerkleden speciaal voor jou samengesteld!

Populaire velvet vloerkleden

Met onze Top 10 velvet vloerkleden krijg jij een inzage in de populairste velvet vloerkleden van dit moment. Een ware trend waar jij aan mee kan doen. Wie bang is dat een velvet vloerkleed niet in zijn of haar interieur past, stellen wij dan ook graag gerust. Deze populaire velvet vloerkleden kunnen namelijk in ieder interieur worden neergelegd. Velvet vloerkleden zijn in meerdere rustige kleuren verkrijgbaar. Ga jij voor een populair velvet taupekleurig vloerkleed? Of past een uitdagend champagnekleurig of geelkleurig velvet vloerkleed meer bij jou? Door het neerleggen van een velvet woonkamer vloerkleed geef jij een chique uitstraling aan je interieur en heb jij een zachte en aangename ondergrond voor je voeten.

Ontdek de top 10 velvet vloerkleden

In de top 10 velvet voerkleden zijn onder andere de collecties Glazy, Glorious en Vive te vinden. 

Stiekem vinden wij het niet zo gek dat deze collecties terug te vinden is in de Top 10 Velvet vloerkleden. Collectie Glorious vloerkleden straalt een en al velvet uit. Het maakt niet uit vanuit welke hoek je naar het vloerkleed kijkt, keer op keer lijkt het een andere vleug en glim te hebben. Heerlijk zacht en een  ‘dazzling’ feeling iedere keer wanneer jij naar je vloerkleed kijkt of over heen loopt. Geef jezelf af en toe een cadeautje en bestel nu jouw nieuwe velvet vloerkleed! 

De Glazy collectie heeft een chique uitstraling en geeft een luxe hotel gevoel in huis. De velvet vloerkleden in deze collectie zijn stijlvol, die goed tot uiting komt bij een klassiek of modern interieur. Het is een hoogpolig vloerkleed dat makkelijk schoon te houden is.

De bestverkochte velvet vloerkleden

Voor een velvet of velours vloerkleed wordt de stof fluweel gebruikt. Waar velvet vanuit het Engels een vertaling is van het woord fluweel, is velours dat vanuit het Frans. Velvet is letterlijk gezegd fluweel. Velours is een variant van fluweel waarbij de poollussen worden geruwd, losgesneden of aan wordt getrokken. Deze bestverkochte velvet vloerkleden geven zo veel sfeer in huis, ze zijn een echte verrijking voor je interieur. De chique uitstraling van deze bestverkochte velvet vloerkleden maken elke ruimte bijzonder! Naast rechthoekige velvet vloerkleden zijn er ook ronde velvet vloerkleden. 

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!