Jute vloerkleed 200cm rond

Een jute vloerkleed 200cm rond is in elke ruimte een echte verrijking! Daarnaast behoort een jute vloerkleed 200cm rond tot de huidige woontrends. Jij wilt toch ook genieten én wonen volgens de laatste woontrends?

1 - 4 van 4 producten

Jute alleen voor geitenwollensokkentypes of voor boomknuffelaars? Echt niet! Jute vloerkleden zijn dan wel gemaakt van een plant, maar daardoor niet minder trendy! Met een jute vloerkleed 200cm rond haal je de zomer in huis. Extra fijn op van die druilerige dagen! Een jute vloerkleed rond 200 cm is een verrijking voor bijna elke ruimte. Of je jouw jute vloerkleed nou neerlegt in de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer: het is in elke ruimte de sfeermaker! Ben je toch op zoek naar een nieuwe look in de woonkamer of slaapkamer? Neem dan gerust een kijkje bij de andere vloerkleden die we met veel zorg voor je hebben geselecteerd.   

Rond jute vloerkleed 200 cm, meer rond op de grond!

Een trend die we steeds vaker zien, zijn ronde vloerkleden. Voeg de jute trend daaraan toe en je hebt een gouden duo (letterlijk). De natuurlijke goudbruine kleur van jute doet denken aan de natuur… and we love it! De trend van een rond jute vloerkleed in huis is er eentje die wat ons betreft ook heel lang mag blijven! Een jute vloerkleed 200cm rond is dé perfecte manier om een statische ruimte speelser te maken. Daar heb je echt geen glimmende tijgers of een bloemenbehang voor nodig!  Een jute vloerkleed rond 200 cm fungeert als tegenhanger van rechte lijnen, wat ervoor zorgt dat het geheel optisch wat zachter wordt. Voor kleine ruimtes creëert een rond jute vloerkleed 200 cm ook nog eens meer ruimtelijkheid. Ben je toch op zoek naar een kleiner jute vloerkleed? Struin lekker rond bij onze ronde jute vloerkleden 150cm.

Een jute vloerkleed rond 200 cm voelt zich thuis in elk interieur

Door de het natuurlijke materiaal vloerkleed voelt een rond jute vloerkleed 200 cm zich als een vis in het water in onder andere landelijke, Bohemian en Scandinavische interieurs. Die worden namelijk vaak gekenmerkt door neutrale kleuren. En je raadt het al, de natuurlijke uitstraling van jute gaat prachtig samen met neutrale kleuren. In klassiek of industrieel ingerichte ruimtes breekt een jute vloerkleed 200cm rond de harde lijnen en voegt daarmee meer warmte toe aan een interieur. Kortom, in elk huis past een jute vloerkleed rond 200 cm!

Jute vloerkleed 200cm rond, makkelijk in onderhoud

Een jute vloerkleed rond 200 cm is gemakkelijk te onderhouden. Even met de stofzuiger eroverheen of ouderwets uitkloppen is vaak al genoeg. Als je dit vanuit het raam of op balkon doet, kijk wel uit voor voorbijgangers! De onderhoudsvriendelijkheid van een rond jute vloerkleed 200 cm maakt dat dit vloerkleed uitermate geschikt is voor huishoudens met huisdieren, koters, drukke mama’s en/of papa’s en iedereen die zo weinig mogelijk tijd wil besteden aan huishoudelijke taken. Dat betekent dus meer tijd voor leuke dingen! Plof na een lange werkdag op de bank met een cocktail in de hand, en gun jezelf dat vakantiegevoel van een jute vloerkleed.

Veelgestelde vragen over jute vloerkleden

  • Jute vloerkleden zijn gemaakt van jute. Jute is een plantenvezel en 100% natuurlijk. Dit maakt ook dat het een afbreekbaar materiaal is. Jute kan dus wel tegen wat water, maar niet tegen flinke regenbuien. Ons advies: ga voor een look-a-like jute buitenkleed.
  • Jazeker! Dus dat betekent dubbel zo lang plezier. Ziet je jute vloerkleed er na een poosje intensief gebruik niet meer zo fraai uit? Omdat de voor- en achterkant identiek zijn draai je het jute vloerkleed eenvoudig om en kun je er extra lang van genieten!
  • Stofzuigen! En heb je iets gemorst op je jute vloerkleed? Dan geldt altijd de regel: deppen en niet wrijven. Droog het daarna goed af.
  • Jute vloerkleden zijn op talloze manieren te combineren! Ga voor de ultieme Ibiza sfeer in huis door je jute vloerkleed te combineren met rotan accessoires, bamboe meubels en een paar opvallende planten. Of ga voor krachtige contrasten met een betonlook vloer en leren bank. Ben jij meer van rust en eenheid in huis? Kies dan voor zachte en warme materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!