Jute vloerkleed 150cm rond

Een jute vloerkleed 150cm rond in verschillende kleuren en patronen vind je bij Volero! Wil ...

1 - 15 van 15 producten

Met een jute vloerkleed 150cm rond haal je een stukje vakantie in huis. Jute vloerkleden zijn in veel interieurs haast niet meer weg te denken. En begrijpelijk! Naast het feit dat jute erg duurzaam is, zijn jute vloerkleden te verkrijgen in verschillende kleuren, patronen en formaten. Dat is nog niet alles: jute brengt je voor een moment even naar Bali, maar dan wel zonder het prijskaartje van een vakantie naar Bali.

Zorg dat het past: jouw jute vloerkleed 150cm rond

Hoe weet je of jouw jute vloerkleed rond 150cm zal passen in de ruimte die je in gedachte hebt? Helaas beschikken we niet allemaal over even veel ruimtelijk inzicht. Als je begint te zweten van het idee om de achterbak in te ruimen, voel je je wellicht aangesproken. Geen punt, wij staan ook wel eens met de handen in het haar als de boodschappen, kinderwagen, tassen en oma ingeruimd moeten worden. Hoe zorg je er dan voor dat jouw jute vloerkleed rond past? Een simpele manier om daarachter te komen is om de diameters van jouw jute kleed met tape af te plakken op de vloer. Zo krijg je inzicht in hoe het vloerkleed de ruimte zal vullen.

Jute kleed rond 150 cm, bigger is better

Staat een jute kleed rond 150 cm net iets te karig in de ruimte? Dan kan je altijd nog kiezen voor een groter formaat. Wat dacht je bijvoorbeeld van een van onze jute vloerkleden rond 200cm? Wij staan in ieder geval helemaal achter je, want bij Volero luidt het gezegde: more is more!

Onder het mom van dat gezegde, zijn er veel verschillende kleur-, vorm-, en patroonvariaties mogelijk bij (ronde) jute vloerkleden. Alhoewel de neutrale kleur van jute absoluut zijn charmes heeft, zijn jute vloerkleden ook te verkrijgen in onder andere groen, grijs en zwart. Daarbij kan je ook nog variëren met een subtiel patroontje of bijvoorbeeld een vierkant jute kleed.   

Extra lang plezier van jouw jute vloerkleed 150cm rond!

Het materiaal jute wordt gekenmerkt door zijn duurzaamheid in zowel de productie, als in het gebruik. Voor het verbouwen van jute wordt namelijk weinig kunstmest en bestrijdingsmiddelen gebruikt. Wist je dat de jute plant ook nog eens CO2 uit de lucht absorbeert? Dat is nog eens een echte win-win: jij een prachtig kleed, de natuur een stuk gelukkiger. En daar stopt het niet. Jute gaat erg lang mee en laat zich gemakkelijk reinigen. Een stofzuiger en doek doen al wonderen voor jouw jute vloerkleed. Wil je buiten net zo veel genieten van een jute vloerkleed? Neem dan een kijkje op onze jute buitenkleden? Die hebben een jute look en feel én zijn ook nog eens weerbestendig. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!