Ravi kindervloerkleden

Kindervloerkleed Ravi is niet zomaar een vloerkleed; een speelse toevoeging die een lach tovert op het gezicht van je kind én dat van jou. Dit vloerkleed is  namelijk wasbaar en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk. Kies uit een van de vele leuke patronen!

1 - 6 van 6 producten

Stel je voor: een kinderkamer gevuld met kleur, vreugde en een vleugje speelsheid. Dat is precies wat de collectie Ravi kindervloerkleden van FRAAI | Home & Living collecties uitstralen. Kindervloerkleed Ravi is niet zomaar een vloerkleed; een speelse toevoeging die een lach tovert op het gezicht van je kind én dat van jou. Dit vloerkleed is  namelijk wasbaar en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk.

-  Wasbaar
-  Heerlijk zacht
-  Slijtvast

Ravi vloerkleden voor iedere kinderkamer

De Ravi collectie is ontworpen om de verbeelding van je kleintje te prikkelen. Hun levendige ontwerp bestaande uit kleurrijke patronen en figuren, is een feest voor de ogen en een bron van eindeloos plezier. Kies uit een van de vele leuke patronen uit deze collectie en maak de kinderkamer tot een groot feest. Ga met je kind op reis naar het circus, kruip lekker onder de dekens met de kat of stap in de auto en cross door de buurt. Met deze collectie speelkleden kan het allemaal!

Wasbaar kindervloerkleed Ravi

Wat kindervloerkleed Ravi zo bijzonder maakt, is zijn functionaliteit. Gemaakt van de duurzame kunstvezel polyester, zijn ze slijtvast, zacht en eenvoudig te onderhouden. Mocht er ooit een knoeipartij plaatsvinden - en laten we eerlijk zijn, dat gebeurt - of er wordt met vieze schoenen over het kleed gelopen, maak je dan geen zorgen. Deze wasbare vloerkleden kunnen makkelijk worden gewassen in de wasmachine op 30 graden Celsius. Zo blijven ze altijd fris en schoon.

Vrolijk de kinderkamer op met wasbare kindervloekleden Ravi

Dankzij hun 6 mm dikke constructie bieden de collectie Ravi kindervloerkleden een zachte ondergrond die perfect is om op te spelen, zitten of zelfs een dutje te doen. Je kinderen zullen er dol op zijn om op dit comfortabele kleed te zitten terwijl ze spelen met hun favoriete speelgoed. Of als er in de avond een boekje voorgelezen wordt, kan jij zelf ook van het enorm zachte materiaal genieten.  Meer kinderkamer vloerkleden ontdekken? Bekijk dan ook onze collectie Jungle vloerkleden.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!