Dex speelkleden

Ga op avontuur met het vloerkleed Dex, perfect voor zowel roadtrips als dagelijks speelplezier. Dit heerlijk zachte vloerkleed stimuleert de fantasie van je kleintje en biedt een veilige, zachte speelomgeving voor je kind!

1 - 4 van 4 producten

Laat de autocoureur en avonturier in je los en ga op roadtrip, stedentrip of enkel een ritje naar de plaatselijke supermarkt. Ga samen met je kind op pad dankzij collectie Dex van Little Olly! Wring jezelf over de meest haakse bochten van de Mount Everest, cross met de motor over de North Coast 500 of rijd met 300km/u over het circuit van Zandvoort. Vloerkleed Dex opent de fantasiewereld en zorgt voor urenlang speelplezier! 

-  Heerlijk zacht
-  Stimuleert de fantasie
-  Gemakkelijk te reinigen

Redzame Dex Vloerleden collectie

Als ouder zijnde wil je natuurlijk niet dat het urenlange speelplezier wordt onderbroken door een valpartij waarbij je kind zich bezeert. Collectie Dex is er dan ook op gemaakt een uiterst zachte ondergrond te bieden. Zo kan jij in de tussentijd gerust de was opvouwen terwijl jouw kind onbezorgd aan het spelen is op het nieuwe vloerkleed. Door de nieuwste technieken op het gebied van textielbewerking kunnen er kunststof materialen worden gebruikt bij het maken van een vloerkleed. Voelen kunststof materialen dan niet hard en plastic-achtig aan? Dat zou je misschien denken, maar niets is minder waar. Dankzij de nieuwste technieken kan jij nagenoeg het verschil niet merken tussen viscose en een synthetisch vloerkleed. Door de zachtheid kunnen jij en je kind geen genoeg meer krijgen van vloerkleed Dex.

Vloerkledencollectie Dex to the max!

Wie weet staat jouw zoon of dochter aan het begin van zijn of haar carrière als autocoureur. Met auto speelkleed Dex stimuleer je deze droom en word je geheid de beste papa of mama van de wereld. Met 300km/u scheurt jouw zoon of dochter door de bocht en wordt de Grand Prix van Monaco gewonnen. De flessen (kinder)champagne worden leeggegoten over het vloerkleed. Maar geen stress! Door het polyester materiaal is het vloerkleed weer makkelijk schoon te krijgen. Dep vlekken simpelweg met een vochtige doek en jouw zoon of dochter kan binnen no time weer oefenen voor de volgende Grand Prix.

Uitbreiding vloerkleden collectie Dex

Vloerkleed Dex is voor iedere kinderkamer beschikbaar. Of je nu een kleine, smalle kinderkamer hebt of een grote kinderslaapkamer met aparte speelhoek. De ontwerpers van het vloerkleed vinden namelijk dat ieder kind moet kunnen spelen met speelkleed Dex. Wil je het speelplezier uitbreiden en je kind naar de echte jungle laten manoeuvreren? Dan zijn de Jungle kindervloerkleden van het merk Little Olly hier ook uiterst geschikt voor! Net zo zacht en net zoveel plezier. Maar dan in de jungle! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!