25-01-2024 · 2 min leestijd

Nieuw jaar, nieuwe trendkleuren!

Als je op zoek bent naar de nieuwste trends op het gebied van vloerkleden, ben je hier aan het juiste adres! In dit nieuwe jaar draait alles om het omarmen van de nieuwste en hipste kleurpaletten voor vloerkleden om je huis een frisse look te geven. We hebben een aantal trendkleuren van dit jaar voor je op een rij gezet, zodat jij hopelijk vol inspiratie de beste keuze kunt maken voor je nieuwe, trendy vloerkleed.

blog-nieuw-jaar-nieuw-trendkleuren

Trendkleur 2024: Terracotta, de kleur die je interieur verwarmt

Een terracotta vloerkleed, geïnspireerd door de natuurlijke kleur van gebakken aarde, brengt een gevoel van warmte en authenticiteit in je huis. Het is een kleur die doet denken aan zonsondergangen in mediterrane landschappen en brengt die rustieke charme binnen in huis, dit wil toch iedereen! De Aicha Terra uit onze FRAAI collectie past geweldig bij neutrale kleurenschema's en een terracotta vloerkleed kan ook dienen als het pronkstuk van je kamer, waardoor een gezellige en uitnodigende sfeer ontstaat waar je iedere keer weer blij van wordt!

Mooi mauve

In 2024 is mauve helemaal 'in' als het gaat om trendkleuren voor vloerkleden. Deze (koele) paarse tint brengt een dosis chic en stijl in je interieur. Een mauve vloerkleed past perfect in verschillende interieurstijlen. Ze voegen een vleugje vintage glamour toe aan een retro inrichting en zorgen voor een modern gevoel in een eigentijds design. Of je nu gaat voor een diepere, gewaagde mauve of een lichtere paarsvariant, een paars vloerkleed is de ultieme kleur om een relaxte sfeer in huis te creëren.  

blog-nieuw-jaar-nieuw-trendkleuren

Haal de natuur binnen met een groen vloerkleed

Groen staat voor vernieuwing, rust en verbinding met de natuur, en dit jaar brengt het een frisse en opbeurende sfeer in onze interieurs. Van diepe, rijke smaragdgroene tinten tot zachte pastelkleuren zoals mintgroen, de mogelijkheden zijn eindeloos! Een groen vloerkleed is niet alleen een geweldige manier om de natuurlijke schoonheid in huis te halen, maar het creëert ook een gevoel van rust en balans. Of je nu een botanische sfeer wilt creëren of gewoon een vleugje frisheid aan je ruimte wilt toevoegen; groen is dé kleur om naar uit te kijken in 2024.

Taupe: neutrale chic voor een warme sfeer

Deze warme, aardse tint combineert moeiteloos met verschillende interieurstijlen en voegt een vleugje tijdloze elegantie toe aan elke ruimte! Taupe staat bekend om zijn vermogen om rust en sereniteit uit te stralen, waardoor het de perfecte keuze is om een gezellige en uitnodigende sfeer te creëren. Of je nu kiest voor een diepe, rijke taupe of een lichtere nuance, dit is de kleur die je helpt om een harmonieuze balans te vinden tussen modern en klassiek in je interieur. Met een taupe vloerkleed breng je een vleugje rustieke charme en tijdloze klasse in je huis, waardoor je ruimte straalt met verfijning.

Laat je door deze trendkleuren inspireren en creëer een interieur dat niet alleen trendy is, maar ook perfect jouw persoonlijkheid weerspiegelt! Voor welke trendkleur ga jij?

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!