17-05-2024

Dé balkontrends van 2024!

Terwijl we door het jaar 2024 bewegen, zien we dat het stylen van balkons steeds populairder wordt. Waarom zou je alleen tuinen of dakterrassen stylen als je ook je balkon kunt transformeren tot een gezellig verlengstuk van je huis! Een van de meest opvallende trends dit jaar is het gebruik van balkonkleden. Deze kleden zijn niet alleen praktisch omdat ze comfort bieden voor je voeten, maar ze voegen ook een flinke dosis gezelligheid toe aan je buitenruimte. Balkonkleden zijn er in diverse kleuren en patronen, waardoor ze gemakkelijk aan te passen zijn aan verschillende interieurstijlen. Op zoek naar balkoninspiratie voor 2024? Wij helpen je graag een handje.

Trend 1: Haal Scandinavië naar je buitenruimte met een balkonkleed!

De Scandinavische woonstijl, bekend om zijn eenvoud en functionaliteit, is perfect toe te passen op kleine buitenruimtes zoals balkons. Denk eens aan een jute buitenkleed met een typisch Scandinavisch design. De combinatie van een natuurlijke jute look en subtiele patronen zorgt ervoor dat jouw buitenruimte transformeert in een gezellige ruimte. Jute is daarnaast een duurzaam materiaal dat goed bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, wat het ideaal maakt voor buitengebruik. Met een Scandinavisch geïnspireerd jute balkonkleed investeer je dus niet alleen in stijl, maar ook in functionaliteit en duurzaamheid.

balkonkleden-scandinavisch

Trend 2: Maak van je balkon een Oosterse retraite met een stijlvol balkonkleed!

Een tripje naar het verre oosten is niet voor iedereen weggelegd, maar gelukkig kan je jouw balkon omtoveren tot een Oosterse oase met wat kleine aanpassingen! Naast het gebruikmaken van veel planten en levendige kleuren, is een balkonkleed de kers op de taart. Een buitenloper met mandela patroon (ook wel een balkonkleed) voegt stijl toe aan jouw buitenruimte en zijn makkelijk in onderhoud. Doordat deze wasbaar zijn, zijn ze in snel weer als nieuw zodat jij met volle teugen weer kunt genieten van jouw balkonkleed.

kleden voor balkon

Trend 3: Optimale rust met een effen balkonkleed!

De styling van een balkon hoeft niet moeilijk te zijn. Wat dacht je van een effen balkonkleed in mooie, zomerse kleuren? Naast de vrolijke uitstraling van deze kleden, zijn ze ook nog eens wasbaar, wat ze ideaal maakt voor buitengebruik. Gemorst tijdens die gezellige barbecue? Geen probleem! Even in de wasmachine en je kleed is weer klaar voor de volgende zonnige dag. Een effen balkonkleed biedt een rustige basis die de kleuren van bloeiende planten en zomerse decoraties eromheen echt laat opvallen. Dus, weet jij al voor welk balkonkleed jij gaat dit jaar? Bekijk dan vooral onze top 10 balkonkleden!

Balkoninspiratie 2024: creëer jouw perfecte buitenoase met onze trends

Voor welke balkontrend ga jij? Maak van jouw balkon een paradijselijke plek met de nieuwste balkontrends van 2024. Of je nu gaat voor een Oosterse stijl, minimalistische stijl, of een Scandinavische stijl onze inspiratie zorgt ervoor dat je balkon een verlengstuk van je woonruimte wordt. Ontsnap aan de drukte van alledag en geniet van je eigen groene oase waar ontspanning en gezelligheid centraal staan. Met onze tips en ideeën transformeer je elke vierkante meter tot een plek waar je graag tijd doorbrengt.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!