Top 10 Landelijke vloerkleden

Met onze Top 10 landelijke vloerkleden leg je de basis voor een rustgevend interieur. Benieuwd naar alle ins & outs van onze best verkochte landelijke vloerleden? Lees snel verder!

1 - 10 van 10 producten

Met onze Top 10 landelijke vloerkleden leg je de basis voor een rustgevend interieur. Als een warme deken op een koude winterdag. Alsof je wordt geknuffeld door de natuur. Het gevoel van je voeten laten rusten op een vers gemaaid grasveld. Oké, ons punt is nu wel gemaakt. Lees snel verder als je alle ins & outs wilt weten van onze meest populaire landelijke vloerkleden!

Top 10 landelijke vloerkleden

De landelijke woonstijl is gebaseerd op het buitenleven. Denk aan een vrijstaand landhuis op een boerderij. Ook als je niet op het platteland woont, kun je deze woonstijl perfect toepassen. Natuurlijke materialen, zoals hout, vormen vaak de basis van een landelijk interieur. Neutrale en vooral natuurlijke kleuren uit het aardepalet mogen daarbij niet ontbreken. Tot slot drukken sierlijke, brocante meubels en accessoires hun stempel op een landelijk interieur en zijn die dus onmisbaar. Vooral natuurlijke vloerkleden sluiten perfect aan op de landelijke woonstijl. Denk hierbij aan materialen zoals wol en jute. De vaak gevlochten of geknoopte structuur zorgt voor een robuuste uitstraling die goed past in het landelijke plaatje.

Populaire landelijke vloerkleden

Naast natuurlijke materialen en effen vloerkleden, doen vintage vloerkleden het ook bijzonder goed in een landelijk interieur. De verwassen look zorgt voor een nostalgisch gevoel en draagt bij aan een stoere uitstraling. Breng vervolgens meer warmte in huis met onze dierenhuiden. Prachtig op de vloer, maar ook erg stijlvol om te draperen over jouw royale bank of leren fauteuil. Durf gerust meerdere vloerkleden met elkaar te combineren voor een karakteristiek en vooral persoonlijk tintje.

Best verkochte landelijke vloerkleden

Onze best verkochte landelijke vloerkleden selectie is een combinatie van natuurlijke materialen en vintage designs. Ga je voor een effen wollen vloerkleed of kies je voor een melange van verschillende tinten? Welk vloerkleed je ook kiest, kleed deze naar wens verder aan met accessoires. Zo maak je een landelijk interieur een tikkeltje stoer met zwarte accenten en robuuste materialen, zoals beton en staal. Ben je meer van een sprankje romantiek in huis? Leg dan meer nadruk op sierlijke, brocante vormen.

Wat je woonwens ook is, vind nu jouw perfecte vloerkleed met deze Top 10 Landelijke vloerkleden!

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!