Vloerkleed Accessoires

Geniet extra lang en extra veel van jouw vloerkleed met onze vloerkleed accessoires! Denk aan een antislip onderkleed, leuke poefjes en bijzettafels en veel meer!

1 - 7 van 7 producten

Een vloerkleed is een warme en prachtige toevoeging als het gaat om de inrichting van jouw huis. Comfort, warmte en sfeer zijn termen die niet mogen ontbreken in een interieur. Dat is nou precies wat een vloerkleed doet voor jouw huis! Uiteraard willen we dat een vloerkleed zo lang mogelijk mooi blijft. Om extra lang gebruik te kunnen maken van jouw vloerkleed én om je extra inspiratie te geven bij het aankleden van jouw woonruimte, hebben we verschillende vloerkleed accessoires. Van excellente vloerkleedreinigers tot leuke poefjes. Met de vloerkleed accessoires van Volero zorgen we ervoor dat je extra lang plezier hebt van jouw vloerkleed!

Handige accessoires voor vloerkleed

Een vloerkleed is één van de belangrijkste items die de sfeer in jouw huis bepalen. Of je nu gaat voor een blauw vloerkleed of voor de kleur beige. Als er eenmaal een prachtig exemplaar ligt, wil je uiteraard dat deze perfect op zijn plek blijft liggen. Handige vloerkleed accessoires daarvoor zijn antislip onderkleden. Met een antislip onderkleed vermijd je dat jouw vloerkleed verschuift. Een antislip onderkleed is ook levensduur verlengend, omdat het de garen van jouw vloerkleed strak bij elkaar houdt.  De antislip onderkleden van Volero zijn er in verschillende formaten en kunnen gemakkelijk op maat worden geknipt. Hierdoor past een antislip onderkleed altijd perfect onder elk vloerkleed.

Vlekken weg met accessoires voor vloerkleed

Oh nee! Heb je koffie gemorst over jouw witte vloerkleed en is er nu een gigantische bruine vlek ontstaan? No stress! Met een tapijtreiniger ga je gericht te werk en is jouw vlek binnen een handomdraai verdwenen. Hierdoor hoef je jouw vloerkleed niet extern te laten reinigen en maak je geen onnodige kosten. Nu horen we je denken: ‘we kunnen toch ook soda of groene zeep gebruiken?’ Het nadeel van soda en groene zeep is dat de kleuren van jouw vloerkleed kunnen vervagen. Met een tapijtreiniger zorg je ervoor dat vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon, behoud je de kwaliteit van jouw vloerkleed én treedt er geen kleurvervaging op. Een win-winsituatie als je het ons vraagt!

Een gezellig interieur met vloerkleed accessoires

Een vloerkleed is prachtig als losstaand item onder de bank of onder een bed. Je kan een ruimte nóg gezelliger en knusser maken met leuke accessoires voor vloerkleed. Combineer jouw vloerkleed bijvoorbeeld met een velvet poef! Dat dient als leuke decoratie en is ook nog fijn om op te zitten. Door het velvet materiaal krijgt de gehele ruimte een speelse en luxe uitstraling. Een bijzettafel is ook een voorbeeld van leuke accessoires voor vloerkleed. Deze zijn ook nog eens multifunctioneel!

Relevante categorieën
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!